Washington D.C. politikai elmezavartól szenved, ahogy közeledik a csőd

Az Egyesült Államok politikája halandzsává és üres fenyegetésekké vált, mivel a csőd és az összeomlás most már matematikai bizonyosság. Ez azért van, mert a március 29-i Brexit eredményeképpen “a City of London már nem az összeesküvés pénzügyi fővárosa,” erősítették meg a brit hírszerzés és a Pentagon forrásai. – Az Új Világtudat remek fordítása

Amikor megkérdezték, “Hogyan válaszol erre Donald Trump elnök“, egy magas rangú brit hírszerző tisztviselő azt mondta, “Valószínűleg ebben a szakaszban egy vak pánik következtében nagyon őszinte lesz.

Miért nehéz ezt elhinni? Lépjünk vissza egy kicsit, és nézzük meg, mi történt az idén az Egyesült Államok kormányával. Először is, minden katonai veterán visszavonult a Trump elnökségből január 1-jétől. Ezután az Egyesült Államok kormánya 35 napra leállt, még úgy is, hogy az amerikai hadsereg teljesen egészében finanszírozott maradt.

Amikor az Egyesült Államok kormánya újra megkezdte működését, Trump tomboló cionista neokonokkal töltötte fel a kabinetjét. Sikerült működésben tartaniuk a műveleteket az amerikai emberek adóvisszatérítésének ellopásával és az amerikai üzemanyagárak feltornázásával. Bár ez egy újabb lehetőséget adott az adósságfüggő Washington D.C. számára, elkezdte megölni az Egyesült Államok gazdasági fellendülését.

Trump eközben egy olyan csődbe jutott drogosként beszél, aki megpróbál mindenkit meggyőzni arról, hogy nagyszerű események történnek, mondván: “Szaúd-Arábia 450 milliárd dollár értékű fegyvert fog vásárolni, stb.“, vagy “Kína több mint 1 billió dollárért fog termékeket vásárolni az Egyesült Államoktól.” A valóság azonban az, hogy Szaúd-Arábia csak 14,5 milliárd dollár értékű amerikai export vásárlásba egyezett bele. Még akkor is, ha Kína beleegyezik, hogy 1 billió dollár értékű amerikai árut vásárol, tény, hogy az Egyesült Államok gazdasága nem képes ezeket az árukat létrehozni. Mindenesetre Kína komolyan gondolja, hogy bejelenti Washington D.C. csődjét, ázsiai titkos társasági források szerint.

https://www.politifact.com/truth-o-meter/state

https://www.bloomberg.com/news/articles/2019

A Trump adminisztráció most úgy próbálja fenntartani magát, hogy arra kényszerít más országokat, hogy drága palagázt és -olajat vásároljanak Amerikától. Ez az igazi oka az Irán, Venezuela és Oroszország ellen bevezetett újabb USA szankcióknak, valamint a Szíria és Jemen elleni támadásoknak. Ám ez a stratégia sikertelen, mert a fő olaj importőrök – Európa, Kína, Japán és India – nem érdekeltek a drága amerikai olaj- és gáz vásárlásában, és ezek az országok nem működnek együtt az Egyesült Államok “szankcióival“. A helyzet jó elemzéseként ajánljuk Thierry Meyssan cikkét, aki először merte kimondani a 9/11-el kapcsolatos igazságot.

https://www.voltairenet.org/article205987.html

Pentagon források megjegyzik, hogy “a korábbi venezuelai katonai hírszerző főnök, Hugo Carvajal hadsereg tábornok letartóztatása Spanyolországban még hűségesebbé tette a hadsereget Venezuela elnökéhez, Nicolas Maduróhoz, ahogy a neokon puccs meghiúsult.” Ez azt jelenti, hogy a világ legnagyobb olajkészlete kívül marad az összeesküvés olajdollár rendszerén.

Henry Kissinger főösszeesküvő kétségbeesetten és hiábavalóan próbálta megmenteni D.C. intézményeit és petrolkémiai rendszerét a japán császári család forrásai szerint “kvadrillió dollár” értékű kötvényekkel. Ezek a kötvények soha nem kerülnek kifizetésre, a források szerint.
Ehelyett a Kvantum Pénzügyi Rendszer (QFS) nevű programot valósítják meg, értett egyet több forrás is. Mivel a japán pénzügyi piacok április 27-től május 6-ig hat napon át zárva lesznek, ami a 2. Világháború vége óta a leghosszabb pénzügyi piaci és banki leállás, lehetséges, hogy az átmenet akkor fog megvalósulni.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2019

A QFS-t létrehozó személy azt mondja, hogy eredete a “Háborús hatalmi átmenet elméletéből” származik, amelyet “nagy pontossággal használták fel Nagy-Britannia felszabadításában“.
A CIA forrásai a maguk részéről azt mondják, hogy “A Brexit nem Európáról vagy egyedül az Egyesült Királyságról szól. Ez egy hatalmas sátáni játék, ahol néhány vezető parlamenti tagot megfenyegettek arra az esetre, ha elhagyják a Római Klubot. A dolgok megpróbálnak eltolódni, de az Öreg Gárda szó szerint élve megeszi őket, ha megpróbálnak menekülni.

Jelenleg egy MI6 forrás szerint a világ “fegyveres erői és hírszerző ügynökségei” ezt a hatalmi átmeneti modellt használják a “szuverén nemzetállamok globális szövetségének” létrehozására, hogy helyettesítsék az összeomló Új Világrendet. A szuverén nemzetállamok szövetsége egyben támogatja  “egy globális erő létrehozását, ahogy például a Világ Jövő Tervezési Ügynökséget,” mondja ez a forrás, aki a hagyományos 13 uralkodó vérvonal egyik vezető tagja.

Ez a forrás az egyik legfontosabb tervező a “katonai ellenintézkedési művelet mögött, amely Nagy-Britannia legutóbbi felszabadításának középpontjában állt.

Az Egyesült Királyság felszabadítására irányuló műveletet ennek a személynek a bejelentése indította el, amikor a Barclays Banknál dolgozott az “olasz és vatikáni szuverén adósságpiacokon“. Ez a bejelentés vezetett a Libor-botrányhoz.

Íme az ő összefoglalója a botrány fontosságáról: “A kamatok manipulálásáról folytatott beszélgetés a Bloomberg chat fórumán a történelem legnagyobb, egyre bonyolultabb pénzügyi csalásává vált, és végül a teljes iparágat csődbe juttatta és teljesen megváltoztatta a pályát mind a nyílt, mind a rejtett geopolitikai térben.

Most azt állítja, hogy a BIS, az IMF és a Világbank “teljesen eltávolításra kerülnek,” mert “alapvetően cserben hagyták az emberiséget és nagyon súlyos bűncselekményeket követtek el ellene“.

Természetesen a kazár maffia nem fogja feladni az ezen intézmények és a korrupt politikai rendszerek feletti irányítását küzdelem nélkül. A múlt héten valószínűleg ellopták a választást Izraelben, hogy hatalmon tartsák a sátánimádó tömeggyilkos Benjamin Netanjahut.

Aztán, hogy eltereljék a közvélemény figyelmét a választási csalásról, egy sor valótlan eseményt rendeztek meg, például egy hamis holdraszállást. Aztán természetesen megrendezték a WikiLeaks alapítója, Julian Assange úgynevezett letartóztatását. Erről nem fogunk sokat írni, mivel máshol már széles körben beszámoltak róla.

Továbbá meghamisították a Wikileaks “adat közzétételét,” amely nem tartalmazott igazán fontos információkat, mivel nem említik a 9/11-el kapcsolatos igazságot vagy Fukusimát vagy más emberiség elleni bűncselekményeket.

Fukusima “egy terrorista támadás volt, és egy nagyon komoly nemzetközi esemény, amiről a világsajtóban alig esett szó,” – mondta az MI6 forrása. Hozzátette, hogy ez a “rendkívül súlyos kérdés” a közelgő háborús bűncselekményeket vizsgáló bíróságok egyik fő témája.

Mindenesetre érdekes dolog ezen megrendezett eseményekkel kapcsolatban, hogy szinte azonnal lelepleződnek, megmutatva, hogy mennyire elvesztette a kazár maffia a hatalmát, hogy manipulálják a közvéleményt.

Ezen hisztérikus erőfeszítések ellenére, hogy eltereljék a figyelmet az általuk elkövetett bűncselekményekről, a háló egyre közelebb kerül a kazár maffiához, különösen az izraeli műveleteikhez.

Ezen a téren Pentagon források megjegyzik, hogy “Trump azt írta a Twiteren, hogy ‘Soha nem felejtünk’ arra, amit Nancy Pelosi ‘9/11-es fájdalmas képeinek’ nevezett, válaszként Ilhan Omar kongresszusi képviselőnőnek, aki azt mondta: ‘néhány ember tett valamit’ szeptember 11-én, és ez most már politikailag korrekt nemzeti közbeszéddé válik, mielőtt az igazság bombákat ledobják Izraelre.

A korábbi amerikai főparancsnokot, John Abizaid tábornokot “92-7 arányban megerősítették, mint az Egyesült Államok szaúd-arábiai nagykövete, így lényegében ő lett a Közel-Kelet katonai kormányzója,” – a források szerint.

Mindez akkor történt, amikor az egyiptomi elnök, Abdel Fattah el-Sisi “azt mondta Trumpnak a Fehér Házban, hogy Egyiptom nem lesz része az arab NATO-nak, amely Iránt vitathatatlan vezetővé teszi a régióban,” – tették hozzá Pentagon források.

A Líbiában, Szudánban és Algériában zajló vagy hamarosan megkezdődő renzsimváltások mind a közel-keleti, mind a muszlim egység újjáéledéséhez kapcsolódnak. Úgy tűnik, Benjamin Netanjahu történelmi igazsággal fog szembesülni akkor, amikor a sátánista cionista projekt a szeme láttára összeomlik.

Ezen a héten utolsó megjegyzésként egy uralkodó vérvonal forrás megerősítette, hogy a kazár maffia prediktív programozást használ. Ez azt jelenti, hogy olyan dolgokat csinálnak, mint például televíziós műsorokat olyan repülőgépekről, amelyek épületekbe csapódnak, mielőtt megrendeznék a tényleges eseményt.

Ez emlékeztet arra, hogy amikor a Forbes Magazinnál dolgoztam, megjelent egy regény, amelyben a Forbes Magazin tokiói irodájának vezetőjét egy szívrohamot okozó fegyverrel ölték meg. Néhány évvel később egy személy megtámadott egy fehér hengeres eszközzel Tokióban a Nagata-Cho vasútállomáson. A készülék illeszkedik a regényben leírt szívroham fegyver leírásához.

Nos, itt van néhány prediktív programozás a magam részéről: látom Benjamin Netanjahut bilincsben egy katonai törvényszék előtt, amikor meghallja a halálos ítéletét, amit felolvasnak neki. Továbbá azt jósolom, hogy az izraeli katonai rendőrség börtönbe zárja őt, és egy kétállamos megoldásról fognak tárgyalni, amíg lehetőségük van ezt megtenni. Az alternatíva az izraeli zsidók számára, hogy egy török gettóban fogják végezni.

Benjamin Fulford

Új Világtudat