Vona után Kálmán Olgából is youtube-celeb lesz? A jobbikos N1TV-nek nevezett youtube csatornán fog szerepelgetni

Ki nem találnák hol kerül ismét “képernyőre” Kálmán Olga… Ott, ahol Havas Henrik is…. A Jobbikhoz köthető N1TV-n!

Az N1TV youtube csatornán kapott szerepet a – anno Jobbikos propaganda Tv-ként működő –  HírTV után! Bár a jobbikos youtuberek, előszeretettel hivatkoznak magukra mint televízió, de azért valójába attól nagyon messze van egy videócsatorna.

Egy most induló, bizonyára “magas színvonalat” képviselő “műsorban” láthatják újra a magukat kínozni szerető nézők Kálmán Olgát, aminek a címe Saller lesz. A színvonalról mindent elmond, hogy olyan “jeles” személyek lesznek a műsor szereplői mint Havas Henrik, Para-Kovács Imre, Gulyás Balázs, Balogh Gábor…

Ne tessenek nevetni……bizonyára van igény a tragikomédiára mint műfajra!

Saller néven új közéleti műsor indul az N1TV-n, az első adásban többek között Kálmán Olga és Havas Henrik fognak szerepelni.

Az első Saller-adást pénteken 18 órától láthatjuk az N1TV online csatornáin. A vitaműsor első vendégei Kálmán Olga, Havas Henrik, Bencsik Gábor, Para-Kovács Imre, Gulyás Balázs és Balogh Gábor lesznek, a műsorvezető pedig Perjés Zoltán.

A debütáló adásban a vendégek a jelenlegi kultúrkampffal, a macedón miniszterelnök menekültkérelmi ügyével és a kilakoltatásokkal is foglalkozni fognak. A leírás szerint a műsorból az is kiderül majd, hogy “miért is létezik két Magyarország”.