Volt NASA mérnök: 1991-ben egy 3 méteres földönkívülit láttam – titkos amerikai-ufó űrprogramról tálalt ki

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Ez mindent boríthat? Sokak szerint egy az egyben alátámasztja a Gary McKinnon által a NASA szerverein talált földönkívüliekről szóló anyagokat.

Egy a közvélemény elől eltitkolt titkos űrprogram zajlik közvetlenül a fejünk felett?

A lény egy űrsikló rakterében két amerikai asztronauta mellett állt több, mint egy percen keresztül – mesélte a mérnök.

Az említett személyeket McCelland nem kívánta megnevezni.

Lehet, hogy minden borulhat a NASA háza táján, ami eddig összegyűjt?

Egy olyan tanúvallomás látott napvilágot, mely korábban nem volt elég komolyan véve, ám most segíthet összerakni azt a kirakóst, amit eddig nem sikerült összerakni.

Egy korábbi NASA mérnök, Clark McCelland, azt állítja, hogy egy közel 3 méteres idegen lényt látott, még 1991-ben.

Állításait egy tőle teljesen független eset is alátámasztja, ami növeli a hitelességét.

Mindkét információ arra világít rá, hogy a NASA vastagon bénén van egy oylan kozmikus, egyben a világ elől eltitkolt űrprogram kivitelezésében, mely már évtizedek óta folyik.

A fejünk felett állapodtak meg, földönkívüli alkalmazottakat tartanak nyilván, és egy emberi-idegen kooperáció zajlik az űrben, és közvetlenül a Föld körül – sejtik az összeesküvés elmélet hívők, sokak szerint nem is teljesen alaptalanul…

A férfi azt is állítja, hogy az amerikai kormányzat megfosztotta a nyugdíjától, annak ellenére, hogy több NASA-küldetésben is részt vett.

Több Youtube-videóban is arra kérte a nézőket, hogy vegyék komolyan a mondandóját.

“Szeretem a bolygómat, szeretem az emberiséget, és próbálok mindenkit szolgálni, de csak ha hagyják..”

A Gary McKinnon etikus hacker által gyűjtött információk szinte egy az egyben ezzel vágnak össze.

Mint ismert, Gary korábban feltörte a NASA szervereit, amiért el is ítélték, és próbálták rákényszeríteni a börtönt.

Elmondása szerit olyan konkrét bizonyítékokat gyűjtött, melyek mindent boríthatnak.

Állítása szerint az általa feltört állományok között olyan is található volt, amely földönkívüli szolgálatot teljesítő katonatisztek adatait tartalmazta, illetve fényképet is talált egy idegen eredetű űrhajóról.

McKinnon olyan fájlokat is talált, mely beszámol egy szupertitkos projektet, divíziót amit az Amerikai haditengerészet vezet. A földönkívülieket vezető állományban rangok, neveket is szerepeltek.

A már említett fényképen egy bolygó felső légkörét látta az űrből fotózva. Nem volt biztos benne, hogy az a Földé, de ha nem az volt, akkor nagyon hasonlított rá.

Ha valóban igaza van a szivárogtatóknak, akkor az emberiség mit sem tud egy nagyszabású, több ezer ember bevonásával zajló űrprogramról.

Ez pedig azért lehetséges, mert titoktartást íratnak alá a programban résztvevőkkel, és a program alsó szintjein lévők maguk sem tudnak arról, hogy miben vesznek részt.

Aki pedig valaha is a rendszer része volt, túl sokat tudhat, azt folyamatosan megfigyelik, nehogy “elkotyogjon valamit”…

Extrém esetekben pedig azok, akiknek túl sokat jár a szája, titokzatos balesetek érik, vagy rejtélyes módon önkezükkel vetnek véget az életüknek, amit egy meglehetősen gyors és felszínes vizsgálat követ, az ügyet lezárva és eltemetve a bürokrácia mélyére…

Kérdés, hogy a szivárogtatók mekkora veszélyben vannak, de a média sokak szerint egyfajta látszólagos védelmet nyújthat azoknak, akik kiállnak a fényre, és kitálalnak arról, mit művel a NASA…

Forrás

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel