Volt CIA ügynök tálal ki az 1947-ben Roswellnél történtekről – TELJES INTERJÚ

A magyar felirattal ellátott, 17 perces, megdöbbentő interjú fényt deríthet Roswell sötét titkára.

Egy volt CIA ügynök megdöbbentő vallomása borzolta fel a kedélyeket, melyben olyan titkokat árult el a roswelli ufószerencsétlenségről, melyeket eddig nem lehetett tudni.

Korábban egy cikkben számoltunk be arról, hogy pontosan miket mondott arról, hogy ő maga hogyan élte meg az incidenst, mely a mai napig az ufó kutatás Szent Gráljaként van emlegetne, és a legelső kapcsolatfelvételként a földönkívüliek és az emberek között.

Elmondása szerint olyan dolgokat látott, amik alapjaiban határozzák meg a világot majd, ha kiderül minden arról az ominózus éjszakáról 1947-ben, Roswell közelében.

Egy részletes, sok helyen megdöbbentő információkat tartalmazó közel 17 perces interjúban beszélt arról a nagyon öreg és igen beteg volt CIA ügynök, hogy mit is tud az ufó történelem legmeghatározóbb ügyéről.

Ugyanis nemcsak földönkívüli testeket látott, de az 51-es körzet belsejében is járt.

Érdemes végig nézni a vele készült interjút, és eldönteni, hogy ki miben hisz.

Hogy felnyitja a szemét az alábbi interjúban elmondott információhalmaz, vagy továbbra is fejünket elfordítva, nem akarva tudomást venni az általunk nem ismert dolgokról, mélyen hallgatunk

Ma már arról is sokan beszélnek, hogy napjaink új technikai vívmányai mind a Roswellben lezuhant csészealjnak köszönhetőek. Ilyen újítás a katonai éjjellátó, melynek fejlesztése igazán a Roswellt követő években lendült meg.

Milyen véletlen, igaz?

Napjainkban a gondolatvezérelt technológiák is kezdenek egyre kiforrottabbá válni, ami nem véletlen, mert évtizedek óta kísérleteznek rajta, és próbálják megfejteni azt a tenyérlenyomatokat tartalmazó panelt, melyet a lezuhant csészealjban találtak.

A panelen nem voltak gombok, semmiféle más csatlakozó, ezért biztosak voltak benne a tudósok és mérnökök, hogy az idegenek a gondolataikkal vezérelték a szerkezetet a panelen keresztül…

Abban biztosak lehetünk, hogy egy napon, de még ebben az évszázadban ki fog derülni, hogy pontosan mi történt aznap éjszaka, és hogy miért titkolózott annyira a kormány.

Nagyon sokan szorgalmazzák azt, – köztük ez az interjú is a teljes igazságról – hogy a kormányt olyan nyomás alá helyezzék, hogy előbb vagy utóbb, de megosszák a világgal azt a titkot, amit évtizedeken át őriztek…

Kattints a videóra, lehet úgy fogja jelezni, mintha hiányozna, vagy nem lenne lejátszható, de ez csak a háttérhatalmak műve!