Vízalatti piramisok, óceánfenéken heverő ősi romvárosok: az előző civilizáció nyomai

vizalatti piramisok oceanfeneken heverő ősi romvarosok az előző civilizacio nyomai
Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Az óceánok mélyén olyna szörnűy titok lapul, ami az emberiség idővonalát jelentősen felkavarná, mint ahogyana múltunkkal, sőt, a Föld múltjával kapcsolatos elképzeléseinket is.

A múlt amit ismerünk ugyanis valójában nem a valódi múltunk.

Nem is mi vagyunk az első fejlett humanoid faj a bolygón. Mi csak egyfajta örökséget őrzünk. Az előző “lakók” örökségét.

A Bermuda-háromszög területén több ízben találtak olyan különleges, mesterségesnek látszó geológiai képződményeket, melyek egyértelműen nem lehetnek a természet által létrehozott dolgok.

A világ más részein, így Kína partjainál közelében, vagy Japán mellett is találtak olyan falszerű képződményeket, amik teljesen természetidegenek voltak.

Egyesek ezekről a falakról úgy sejtik, hogy a kínai Nagy Fal egyfajta folytatásai, csak a víz alatt…

Puerto Rico partjainál is találtak olyan ősi romokat nem is túl messze a partoktól, amik egy komplett várost alkottak.

A Bermuda-háromszög területén pedig több hatalmas piramisszerű alakzatra is rábukkantak, melyek egyértelmű bizonyítékai annak, hogy egy ősi, elveszett kultúra élhetett a területen.

Igen ám, de a terület sok-sok millió évvel ezelőtt volt olyan száraz állapotban, hogy élni lehessen ott. Vagyis bárkik építették ezeket a jellemzően víz alá került romokat, az emberiség kialakulása előtti időkben vitték ezeket véghez. Ez azonban szöges ellentétben áll azzal, amit a világunkról tudunk.

Az már bizonyos, hogy az egyiptomi piramisok sem olyan régiek, mint aminek mondják őket. Legalább kétszer olyan régen épülhettek, akárcsak a gízai nagy szfinx.

Azonban az óceánok, tengerek fenekén lévő ősi romok még ennél is régebbiek, vagyis sokan az előző emberiség művének tulajdonítják őket.

Élhetett egy minket megelőző, fejlett technológiákkal operáló emberi faj, mely hatalmas műemlékeket, építményeket emelt az ősi istenek tiszteletére.

A mainstream régészet ezeket a leleteket eltitkolja a világ elől, vagy pedig hajlamos elbagatellizálni.

A valóság ezzel szemben az, hogy számtalan titkos expedíciót szerveztek már egyes helyekre a víz alá, hogy ezeket az ősi régészeti helyszíneket feltárják és kutassák.

A Bermuda-háromszög közelében több civil hajós is beszámolt az elmúlt években arról, hogy hatalmas kutatóhajók állomásoztak heteken át egyes régiókban, ahonnan robot tengeralattjárókat és búvárokat küldtek le a mélybe.

Egyértelmű, hogy zajlik a feltárás. És abban is biztosak lehetünk, hogy sokkal többet tudnak már ezekről a maradványokról, mint bárki más a Földön.

Azonban a konklúziót már senki nem meri levonni, nemhogy megszellőztetni a világ számára.

Az odalenn talált dolgok és a belőlük kikövetkeztetett információk ugyanis olyan paradigmaváltást hozhatnak, ami a darwini evolúciót is megsemmisítheti, mint egységes világképet, egyfajta magyarázatot az emberre mint Földi fajra.

Emellett a felszínre kerülnének olyan dolgok szintén az ősi múltból, amik még messzebb vezetnének, egyszóval borulna az egész dominó, erre pedig nincs még felkészülve az emberiség…

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel