Világszintű támadás zajlik a normalitás ellen

A_CIKK_SZÖVEGÉNEK_FELOLVASÁSA
Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

A genderideológia egyre nagyobb teret nyer a balliberális vezetésű országokban. Korábban beszámoltunk róla, hogy egy ausztrál házaspártól elvették a gyermeküket, mert nem engedélyezték számára a nemváltó hormonkezelést. Most ismételten a gyermekeket támadják a társadalomfelforgató szervezetek Melbourneben, és számos más országban. 

A gendersemlegesség jegyében az északnyugat-melbourne-i egészségügyi hálózat #SpeakingUpSpeaksVolumes kampányában többek között arra is felhívják az iskolák figyelmét, hogy alakítsanak ki gendersemleges mosdókat és koedukált sportcsapatokat. Azonban ha ez nem lenne elég, felszólították külön a diákokat arra, hogy ne használják az apa és anya megnevezést, hanem helyette szülőként hivatkozzanak a felmenőikre, mert a szülő szó sokkal befogadóbb.

A melbourne-i iskolákat nem kell félteni, hogy erős támadások érnék az LMBTQP szervezetek részéről azért, mert nem teljesítik a követeléseket, ugyanis a nemsemleges mosdók kialakítását már meg is kezdték.

A normális emberi és nemi identitást azonban nem csak Ausztráliában támadják. Anglia második legnagyobb egyetemén is hasonló intézkedések foganatosítását kezdeményezték, továbbá egy New York-i magániskolában nem lehet az apa és anya szót használni, helyette a felnőtt, családtag és egyéb kifejezéseket kell mondani.

Az itt említett példák még a csekély részét sem képezik annak a világméretű támadásnak, mely a normalitás képviselőit naponta érik.

(888.hu nyomán Szent Korona Rádió)

Kanadában börtön jár azért, ha nemének megfelelően neveled gyermekedet

“LMBTQP szabadság zónájának” nyilvánították az EU-t, de hangoztatják, hogy genderlobbi nem létezik

Forrás …

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Oszd meg a cikket ismerőseiddel