Vigyorgás egy tinédzser lány csoportos megerőszakolása után


Undorító hármas nevetett azon, hogy egy 19 éves tehetetlen lány támadtak meg, kicsalták egy éjszakai klubból, majd végül egy utcára dobták – 27 éves börtönbüntetést kaptak ezért a tettért.

  • Az áldozat április 23.-án Canterbury városa központjában látható volt, hogy távozik a helyről
  • Láthatóan be volt lőve, ahogy egy parkolóhoz vezették, ahol mind a három férfi megerőszakolta a lányt.
  • Sali Amet 23 éves, Omer Engin 24 éves és Salih Altun 25 éves gyanúsítottakat a mai napon(2018.06.29.-én) 27 éves börtönbüntetésre ítélt a bíróság.

A cikk arra tér ki, hogy a Cuban bárból az előbb említett vadállatokat látták, hogy egy parkolóhoz vezették az áldozatukat, ahol négyszer megerőszakolták ötven percen belül. A török férfi a bíróságon tolmácsot igényelt, a tett elkövetésekor teljesen józan volt még a másik kettőben annyi alkohol volt, ami fele volt az vezetéshez tiltó határnak.

A lány sírt, amikor kihajították egy közeli étteremnél, ahol végül a barátaival találkozott. Heather Norton bíró szerint a következő leírással illette a triót, hogy „kegyetlen” egyének, akik a „rendkívül sérülékeny áldozatokra” vadásznak.

A CCTV felvételei alapján látható volt, hogy tántorogva ment a lány az utcákon keresztül, amikor két férfi feltartotta majd a parkolóhoz vezette az erőszakolás előtt. A három mocskot a szórakozó hely személyzete értesítette, ezek után kapták el a mocskokat.

The three men are pictured on CCTV footage from Canterbury city centre heading towards The Cuban Bar on April 13 

A három gyanúsított „megbánta” a tettét és azt is hogy szégyellik, ami történt na persze… Fejenként 9 évet kaptak a tettükért ezek az állatok.


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kérjük oszd meg a cikket

Mivel a Facebook korlátozza a hírek automatikus megjelenítését, ezért arra kérünk, hogy oszd meg személyesen a cikket, ezzel jelentős mértékben segítve az oldalt hatékonyságát. Köszönjük