Videó: Sötét titok az aszpartámról: egy magyar élelmiszeripari mérnök kitálalt, és elmondta az igazat!

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Elterjedt édesítőszerről tudhatjuk meg az igazságot… a rák és az aszpartám kapcsolata, és az élelmiszeripar ijesztő hallgatása…

A világ legelterjedtebb édesítőszeréről van szó.

Arról, ami rengeteg olyan termékben is benne van ma már, amiben nem kellene… egyszerűen egyre nehezebb megkerülni az aszpartámot, pedig az ételekben való használata egyáltalán nem lenne indokolt.

Sőt, éppen ellenkezőleg.

Valójában egyre erősödnek azok a hangok, melyek azt állítják, hogy az aszpartámot be kellene tiltani.

Egyre több tanulmány lát napvilágot, mely egyértelműen rámutat a rákos megbetegedések és az aszpartám tartalmú élelmiszerek fogyasztása közti kapcsolatra.

Tóth Gábor Élelmiszer-ipari Mérnök szerint a címkéken csak E951-ként jelölt aszpartám gyártói szétteszik a kezüket, és elismerik ezen tanulmányok eredményeit.

Mindössze annyit tesznek hozzá, h hogy bár az adott mennyiségben valóban rákot okoz, az élelmiszeripar sokkal kisebb mennyiségekben keveri bele az ételekbe.

Arról azonban nem esik szó, hogy ezek halmozódnak a szervezetben, valamint hogy ma már egyre több ilyen élelmiszer van, és ezek együttes fogyasztása esetén a mennyiségek, adagok összeadódnak.

A rendszeres fogyasztás esetéről nem is beszélve…

Kísérletekben igazolták, ha egy sejt tenyészethez aszpartámot adtak hozzá, rákos sejtek burjánzása indult meg.

Ezt azt gondoljuk, mindent elárul…

https://youtube.com/watch?v=hul-SGMmEb8%22%3Ehttps%3A

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel