Véletlenül megerőszakolta saját lányát egy férfi az esküvőjén


Egy ötvenéves dán férfi hosszú évekig nem beszélt a most 20 éves lányával, aki előző házasságából született. 2017 karácsonyán azonban ismét felvették egymással a kapcsolatot, és az apa meghívta gyermekét közelgő esküvőjére.

A fiatal lány azonban annyira berúgott a tavaly áprilisi lagzin, hogy a saját lábán sem bírt megállni. A vendégek úgy döntöttek, hogy lefektetik a hitvesi ágyba, mivel nem tudják elvinni a hotelig, ahol megszállt.

Az apa másfél óra múlva szintén megfáradt, ezért újdonsült feleségével befeküdt ugyanabban az ágyba, ahol már lánya aludt. Amikor a férfi magához tért csak azt látta, hogy egy szép ruhában öltözött nő alszik mellette, akiről azt feltételezte, hogy a felesége, ezért hancúrozni akart vele.

1754645_guy-2617866-960-720.jpg

A szerencsétlen lány hiába kérte apját, hogy hagyja abba, és eressze őt el, az csak erőltette a dolgot. Az rejtély, hogy az ágy másik végén fekvő feleség miért nem ébredt fel minderre.

A húszéves lány nemi erőszakkal vádolja most apját, aki tagadja, hogy mindez megtörtént volna, állítsa szerint semmire sem emlékszik azután, hogy lefeküdt volna aludni. Ettől függetlenül rengetegszer kért bocsánatot lányától a történtekért üzenetben és könyörgött neki, hogy ne szakítsák meg a kapcsolatot.

A fiatal nő vallomásában azt mondta a rendőröknek, hogy már kiabált a férfival, de az leszorította őt az ágyhoz, és képtelen volt megmozdulni.

A klodingi bíróság két év börtönbüntetésre ítélte az apát, súlyosbító körülményként értékelte, hogy az áldozat erősen ittas volt, ezért nem tudott védekezni.

(via Metro)

 


Like it? Share with your friends!

Kérjük oszd meg a cikket

Mivel a Facebook korlátozza a hírek automatikus megjelenítését, ezért arra kérünk, hogy oszd meg személyesen a cikket, ezzel jelentős mértékben segítve az oldalt hatékonyságát. Köszönjük