Véletlenül megerőszakolta saját lányát egy férfi az esküvőjén


Egy ötvenéves dán férfi hosszú évekig nem beszélt a most 20 éves lányával, aki előző házasságából született. 2017 karácsonyán azonban ismét felvették egymással a kapcsolatot, és az apa meghívta gyermekét közelgő esküvőjére.

A fiatal lány azonban annyira berúgott a tavaly áprilisi lagzin, hogy a saját lábán sem bírt megállni. A vendégek úgy döntöttek, hogy lefektetik a hitvesi ágyba, mivel nem tudják elvinni a hotelig, ahol megszállt.

Az apa másfél óra múlva szintén megfáradt, ezért újdonsült feleségével befeküdt ugyanabban az ágyba, ahol már lánya aludt. Amikor a férfi magához tért csak azt látta, hogy egy szép ruhában öltözött nő alszik mellette, akiről azt feltételezte, hogy a felesége, ezért hancúrozni akart vele.

1754645_guy-2617866-960-720.jpg

A szerencsétlen lány hiába kérte apját, hogy hagyja abba, és eressze őt el, az csak erőltette a dolgot. Az rejtély, hogy az ágy másik végén fekvő feleség miért nem ébredt fel minderre.

A húszéves lány nemi erőszakkal vádolja most apját, aki tagadja, hogy mindez megtörtént volna, állítsa szerint semmire sem emlékszik azután, hogy lefeküdt volna aludni. Ettől függetlenül rengetegszer kért bocsánatot lányától a történtekért üzenetben és könyörgött neki, hogy ne szakítsák meg a kapcsolatot.

A fiatal nő vallomásában azt mondta a rendőröknek, hogy már kiabált a férfival, de az leszorította őt az ágyhoz, és képtelen volt megmozdulni.

A klodingi bíróság két év börtönbüntetésre ítélte az apát, súlyosbító körülményként értékelte, hogy az áldozat erősen ittas volt, ezért nem tudott védekezni.

(via Metro)

 


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kérjük oszd meg a cikket

Mivel a Facebook korlátozza a hírek automatikus megjelenítését, ezért arra kérünk, hogy oszd meg személyesen a cikket, ezzel jelentős mértékben segítve az oldalt hatékonyságát. Köszönjük