Vélemény: 30 baromarcú ne zárhasson le hidakat – egyetértünk

Egy egész rövid véleménycikkeben mondta el a véleményét a vadhajtások:

Akik követték a mai tudósításainkat – és hálisten sokan voltatok, ez jól látszik a többezres megosztásokon – azok láthatták, hogy itt már nem tömegekről lehet beszélni, hanem, ahogy az elejétől fogva mondtuk, egy maroknyi agyhalott társaságról.

Színtelen, szagtalan, semmittevő, baromarcú hőzöngők, akik a mai napig nem tudnak beletörődni a tavaly áprilisban elszenvedett választási vereségükbe. Úgy gondoljuk, ahogy a nap végére be is bizonyosodott, hogy hiába a területfoglalási engedély, akár a Lánchídra is, nincs mögöttük támogatottság, nincs mögöttük hús-vér ember.

Így hát ideje lenne azt a 30 retardált hazazavarni a  hídról, betiltani ezeket a tüntetésnek nem nevezhető szarságokat és területfoglalásokat.

A többség is így gondolkodik már, hiszen csak végig kell nézni az ellenzéki pártok közösségi oldalain, vagy a megmondóembereikén. Már a saját szimpatizánsaik is feladták illetve szánják ezt a kialakult helyzetet.

Röviden annyi a véleményünk, hogy innentől kezdve 30 baromarcú ne foglalhasson el hidakat és utcákat, takarodjanak ki egy rétre és beszélgessenek ott.

Köszönjük.

Ráadás

A világ legviccesebb tüntetése. Megkellett számolni a tüncizőket, hogy vannak-e százan, mert csak akkor vonulhatnak az úttesten.

Nem voltak csak 90-en meg ugye az Olivér az 1 🙂

A mai tüntetés kiütötte az ellenzéket mint plázababát a pálinka – Kudarcba fulladt

Minden eddiginél kevesebben tüntettek – a helyes kifejezés: tüntetgettek – Budapesten. Az összellenzékinek nevezett, Gyurcsánytól Karácsony Gergelyen át LMP-n és Momentumon át Jobbikig tartó tüntetésre alig négyszázan mentek el a Várba. A Lánchídon pedig egyszerűen elfogytak a tüntetők.

Újabb ellenzéki kudarc: minden eddiginél kevesebben tüntettek az ellenzéki pártok közös szervezése és felszólítása ellenére. Hiába Gyurcsány Ferenc, Karácsony Gergely, Hadházyék, a Momentum és a Jobbik közös akciója, alig négyszázan lézengtek a Várban.

Ami még komikusabb: fel kellett adniuk a Lánchidat is, pedig este tizenegyig kértek területfoglalást. Ugyanis egyszerűen elfogytak a tüntetők. Cserben hagyták az ellenzéki pártokkal esetleges szimpatizálók – az ellenzéki pártokat.