Vége: már Németország legyőzéséről beszélnek a beáramló menekültek – videó

“A mecsetben erősnek éreztem magam. Azon voltunk, hogy bevezessük a saríát és meghódítsuk Németországot.

A mecsetben erről folyt a diskurzus, azonban a németek felé teljesen másképp fogalmaztunk.

Mindez képmutatás volt.”

Hicham Nostik, aki a közösségi médiában „marokkói hitetlen” néven vált ismertté, egy 2018. augusztus 12-i internetes műsorban elmondta, hogy milyen átalakuláson ment keresztül, miután Németországba érkezett.

A mecsetben, ahol élt, a mudzsáhedekkel töltött időről ezt mondja: „…vallásosabbá váltam és megismerkedtem az iszlám sötét oldalával.”

Az interjút Hamed Abdel-Samad egyiptomi-német tudós készítette vele, Hamed „Az iszlám dobozába zárva” című internetes műsorában.

„Azon voltunk, hogy bevezessük a saríát és meghódítsuk Németországot”

– mondta, és beszélt arról a nem muzulmán németekkel szembeni „képmutatásról”, mely kifele a „béke és szeretet retorikáját” használja.

Az ex-muszlim fenti vallomásával egybevág a német Alkotmányvédelmi Hivatal egykori elnökének beszámolója, aki szerint a német titkosszolgálatok rendkívül leterheltek, mivel már alig tudnak lépést tartani a merényleteket tervező dzsihadistákkal.

Hans-Georg Maassen az M1-nek április elején adott exkluzív interjúban azt mondja, talán már ezen a nyáron újra rengeteg menekült érkezhet…

Kköztük terroristákat csempésznek be és az elkövetkező 3 évben Németországban és Európában újabb terrortámadások lesznek.

És neki talán hihetünk, hiszen a Merkel-kormány azért rúgta ki, mert igazat mondott.