Városvezetés helyett hipszterkommunista bullshittelés zajlik Budapesten – Politikai Hobbista Závoda Marcellel 2021.04.06.

Városvezetés helyett hipszterkommunista bullshittelés zajlik Budapesten – Politikai Hobbista Závoda Marcellel 2021.04.06.
Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Petry Zsoltot kirúgta a Hertha BSC, mert a véleménye nem tükrözte azt a csukaszürke sokszínűséget, amit Berlinben mindenkitől elvárnak a tolerancia jegyében. Így megy ez a fejlett nyugaton.Új múlt lépett életbe a Demokratikus Koalícióban, ok mindig is az oltások pártján álltak.

Apró hiba, hogy nyoma maradt a régi múltnak, amikor még bizonytalanságot keltettek a vakcinálással szemben és aláírásokat gyűjtöttek a keleti termékek ellen. Ilyen az, amikor amatőrök gyártanak új múltat, mert a párt spórol a szakembereken.

Korányi Dávid leleplezte a főnökét, akinek annyira nincsenek miniszterelnöki ambíciói, hogy a haverjai már a miniszteri székeket osztogatják egymás között. A budapesti városdiplomácia vastagon kitömött irányítója ezen túlmenően csak celeb-férjecskeként és kommunista hipszterbullshit-generátorként volt képes tündökölni az egész interjúban, ami azért elárul egyet és mást a Városháza dolgozói állományának értelmi képességeiről, felkészültségéről, és egyáltalán: a hasznosságukról.

A második félidőben végre egy Z-generációs vendég ült a fotelben: Závodi Marcel, 21 éves énekes-rapper-producer csatlakozott a Hobbista csapatához. Elárulta, hogy kb. 1 éves lehetett, amikor szintén zenész apja először vitte koncertre, és kb. 12, amikor rájött, hogy neki más lesz a zenei világa Volt már közös dala Berkes Olivérrel, most pedig gőzerővel dolgozik azon, hogy a nemzetközi zeneiparba is betörjön.

Forrás …

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaEgészségVideókTeljes adások

Oszd meg a cikket ismerőseiddel