Vállukon vitték Aszadot, megköszönve neki az ország felszabadítását


Suwayda szíriai tartomány lakói hálájuk jeléül, hogy felszabadították az országot a Daesh terroristák rémuralma alól, egy hivatalos fogadás során a vállukra emelték Bassár el-Aszad szíriai elnököt. 
Aszad elnök kedden találkozott a felszabadult szíriaiakkal és családtagjaikkal.

Az Al-Watan média hírügynökség által közzétett videoklipben több férfi felemeli Aszadot a levegőbe, egyikük pedig a vállára kapja a nemzet elnökét. Aszad feje még a helyiségben lógó csillárt is eléri. Aztán a jelenlévők Aszadot és Szíriát éltető szlogeneket kezdenek kántálni.

A szíriai hadsereg nemrégiben szabadított ki 19 nőt és gyermeket, akiket a Daesh terroristái raboltak el a tartományban egy júliusi rajtaütés során, jelentette a szíriai állami televízió csütörtökön.

Az elraboltak a drúz etnikai vallási csoporthoz tartoztak, amely az egyik azon kisebbségi csoportok közül Szíriában, amelyet az iszlamista szélsőségesek megcéloztak.

Új Világtudat


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kérjük oszd meg a cikket

Mivel a Facebook korlátozza a hírek automatikus megjelenítését, ezért arra kérünk, hogy oszd meg személyesen a cikket, ezzel jelentős mértékben segítve az oldalt hatékonyságát. Köszönjük