Válaszút előtt az emberiség – A tudat evolúciója vagy a mesterséges intelligencia lesz a jövőnk?

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Jelenleg egy nagyon nehéz átmeneti korban élük, amikor el kell döntenünk, hogy tovább haladunk-e a tudat evolúciójának útján vagy a mesterséges intelligenciát választjuk ezeknek a körmönfont technológiáknak minden negatív következményével együtt.

Mindez egyre világosabbá válik a közösségi hálózatok mind gyorsabb fejlődésével, ahol az emberek nem értik, hogy egy rendkívül veszélyes és embertelen multiszenzoros technológia kifejlesztése zajlik.

Ennek következtében sokan a kibernetika és a mesterséges intelligencia csapdájába esnek, amely a kognitív emberi képességeink, valamint genetikai fejlődésünk megtorpanását sőt visszaesését eredményezhetik.

Ennek következtében végül teljesen robotizálttá, érzéketlenné, valamint érzelmileg, mentálisan és viselkedésünkben kiüresedetté válunk. Ha a mesterséges intelligencia ezen új fajtáihoz hozzáadjuk a biotechnológiát, a nanotechnológiát és a transzhumanizmust, az olyan projekteket, mint a Blue Brain és az Avatar, amelyek célja világszerte egy új kiborg vagy digitális klón faj létrehozása, akkor látnunk kell, hogy olyan súlyos problémával állunk szemben, amiről az emberek semmit sem sejtenek.

Ez az oka annak, hogy a globális hatalom birtokosait csak az érdekli, hogy az emberek folyamatosan a digitális eszközeiken lógjanak és össze legyenek zárva a számítógépeikkel, az iPadjeikkel és legújabb mobiltelefonjaikkal, hogy önként sétáljanak bele a robotika csapdájába és így átvegyék az irányítást életünk és agyunk felett.

De ott vanak például a blokkláncok az összekapcsolódó irányítási elemeikkel vagy az intelligens energiahálózatok és az 5G-s hálózat ártalmas mikrohullámú frekvenciái, vagy a hordható okos eszközök – ruhadarabok, karkötők, órák és szemüvegek – amelyek más eszközökkel kapcsolatot tartó chipeket tartalmaznak. Miért annyira sietős az igen vonzó mesterséges intelligenciát kínáló technológiai elitnek és az idegtudománynak, hogy az emberiséget érzékelten robotokká változtassák?

 

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel