Valami történik a Föld belsejében: világszerte vészjósló jelenségekről számoltak be! – videó

Május 6 és 17. között olyan dolgokat észleltek, melyek egymással összefügghetnek, és egy nagyobb vész előjelei… Világszerte nagy a baj, mozgolódik valami a bolygónk mélyén, a köpeny és az az alatti rétegekben. Mintha csak egy belső erő akarná szétfeszíteni ezt a golyóbist, mely több milliárd éven át az élet otthona volt.

Az elmúlt hónapokban is egyre erősödött a különféle természeti katasztrófák gyakorisága, de a május közepétől egészen a végéig terjedő időszak különösen aktív volt, ezzel felhívva a kutatók, tudósok figyelmét. A geológusok szerint ezek bár különállónak tűnő folyamatok, egymástól nem teljesen függetlenek, éppen ellenkezőleg!

A lenti videón látni fogod, hogy május 6 és 17. között mennyi minden történt itt a Földön. Ezek nagy része vulkénkitörés, földrengés és egyéb természeti csapás, cunami, vagy épp extrém éghajlati időjárás.

A bolygónkon minden mindennel összefügg, és ebben az esetben a kutatók kifejezetten így gondolják. Szerintük a Föld belsejében elkezdett végbemenni valamilyen változás, mivel soha ezelőtt nem volt olyan hónapunk, ami alatt ennyire sok geológiai aktivitás és más jelenség történt volna. A Föld magja egyértelműen változik, akárcsak a mágneses mező.

Egyesek már most attól tartanak, hogy ezen bizarr és ijesztő változások oka a mágneses pólusváltás. Egy ilyen pólusváltás során a Föld északi és déli pólusa átmenetileg megszűnne, aztán megcserélődne, miközben a védelmező réteg is jelentősen gyengülne, végveszélybe sodorva a Földi életet. Ezt támaszthatja alá, hogy az elmúlt években, különösen az elmúlt hónapokban rengeteg tömeges állatpusztulást tapasztaltak világszerte.

Közismert, hogy az állatok sok esetben a mágneses mezőt hasnálták egyfajta térképként, mivel rendelkeznek egy belső, természetes GPS rendszerrel. Ennek a rendszernek a zavara pedig a Föld belső változásait egyértelműen mutatja…

Egyelőre senki sem mer biztosat mondani. Az egyértelmű jeleket láthatjuk. Azonban hogy hová vezethetnek ezek a folyamatok, az mér nagy kérdőjel. A kutatók és szakemberek remélik, hogy ez nem egy gigantikus, az egész bolygó arcát átformáló folyamat előszele, mert azt az emberiség és az állatvilág nem biztos, hogy átvészelné.