Üzenet a Kremlből az orosz lányoknak: aztán nem kellene ám színes babákat szülni a foci vb után!

Egy családi ügyekkel foglalkozó orosz törvényhozó azt kérte az orosz lányoktól és asszonyoktól, hogy ne létesítsenek intim kapcsolatot az oroszországi labdarúgó-világbajnokságra érkező külföldi szurkolókkal. Különösen a más bőrszínűekkel ne.

„A nem orosz apáktól származó gyermekek kihordása és megszülése csonka családokat eredményezhet” – figyelmeztette honfitársait Tamara Pletnyova, az orosz parlament család-, nő- és gyermekügyi bizottságának az elnöke. Hozzátette:

„Ezek a gyermekek a jövőben sokat fognak szenvedni, ahogyan azok a gyermekek is szenvedtek, akik az 1980-as moszkvai olimpia után születtek hasonló körülmények között”.

„Saját gyermekeinket kell megszülnünk. Nem vagyok rasszista, de azért mégis!” – javasolta a honanya.


Fotó: Vladimir Fedorenko / Sputnik

Oroszországban egyébként újra rekordmélységbe zuhant a termékenységi mutató, s továbbra is válással végződik a házasságok nagy része.

Az előrejelzések szerint a csütörtökön kezdődő és július 15-én véget érő világbajnokságra több mint félmillió külföldi vendég érkezik Oroszországba.

Minden orosz gól 10 ezer fontot jelent a buziknak

Minden orosz gól után 10 ezer fontot ad ferde hajlamúakat segítő szervezeteknek egy ír fogadóiroda a világbajnokság idején. (Kérdés, miért kell őket “segíteni”, csak nem ismerik el ezzel, hogy a buzerancia mégiscsak fogyatékosság? – a szerk.)

A Paddy Power erről a saját honlapján számol be. A bukméker iroda híroldala az írja: a “meleg közösség” most az egyszer egy “homofób nemzet” játékosainak szurkolhat, hiszen az orosz válogatott, ugyan a tudtán kívül, de pénzzel támogatja a harcot a “futballban jelen lévő homofóbia ellen”.

Ezt népszerűsíti a magát “nővé operáltató” Caitlyn Jenner nevű szörnyeteg is: