“Undorítóak a fehér, nem muzulmán emberek” – mondta a világhírű énekesnő


A “Nothing Compares 2 U” című szám sztárelőadója nemcsak áttért az iszlám vallásra, hanem olyan kirekesztő, fehérgyűlölő posztokat ír, miszerint undorítónak tartja a fehér, nem muszlim embereket.

Korábban megírtuk, a ’90-es évek toplistás ír énekese, Sinead O’Connor nemrég azzal sokkolta a világot, hogy keresztény vallását hátrahagyva az iszlám felé fordult. Minderről egy meghökkentő videót töltött fel a Twitterre, amelyben elmondta: hamarosan hidzsábot fog viselni, a videó végén pedig egy imát is elmondott Allah dicsőségére. Az ír popikon még a nevét is megváltoztatta: Sinead O’Connorról Shuhada’ Davittra.

Azonban nagyon úgy tűnik, ez csupán a jéghegy csúcsa.

Ugyanis a legfrissebb sajtóértesülések szerint O’Connor a Twitteren arról posztolt, hogy mennyire undorítónak találja a fehér embereket, amely az iszlám szóhasználatában gyakran a kafírok szinonimájaként, azaz a nem muzulmánok gyűjtőneveként is funkcionál. Mint írta,

nem gondoltam volna, hogy képes leszek ilyesfajta rasszizmust átélni a lelkemben, de soha többé nem akarok egyetlen percet sem fehér emberekkel (ha így nevezik a nem muszlimokat) együtt tölteni. Ugyanis undorítóak.”

A vállalhatatlanul kirekesztő és fajgyűlölő kijelentését követően a mentális gondokkal küszködő énekes valószínűsíthetően a helyzet enyhítésének érdekében inkább megpróbálta az amerikai elnökre, Donald Trumpra terelni a beszélgetést. Érvelése szerint, ha Trump rasszista kijelentéseit eltűri a Twitter, akkor az ő véleményét is el kell bírnia.

Áttért az iszlámra az ír popikon, Sinead O’Connor

 


Like it? Share with your friends!

7 Comments

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 1. Mindent a népszerűségért?!Bárki eladhatja a lelkét az ördögnek de a sátán számára a pokol a legjobb hely a világon.Ő oda juttatja követőit.Biztos,hogy azt az utat szeretné választani?Szabad akaratot kaptunk,mindenki maga dönthet!Lelke rajta…..

 2. Ez a szar már korábban is tett ilyen negatív értékrendhez köthető kijelentéseket. Azt az évekkel ezelőtti cikket nem mentettem el, mert ez egy ócska senki, nem ért annyit.
  Nagyon magabiztosak ezek, aminek két oka lehet:
  — valakik megmagyarázták nekik, hogy büntethetetlenek és azok is maradnak életük végéig, és majd dől a lé. kétségtelen, hogy sok szeméthulladék, akiknek az életkora nemsokára lejár, valóban meg fogja úszni, ez sajnos várható.
  — fogalmuk sincs arról a mérhetetlen haragról, amit a mocskos viselkedésük kivált. Ha az őket felmagasztaló rendszer bukik, akkor ezekre a hulladék alatti szarokra kemény sors fog várni. Bárcsak megérném!
  Minél hamarabb, annál kisebb szenvedéssel fog járni a rendrakás.

 3. Ez csak egy identitászavaros degenerált hülye. Tegnap, keresztény voltam, ma muszlim vagyok, holnap meg már arról fog óbégatni, hogy világ életében zsidó volt. Egy biztos…nem szabadna emberek közé engedni!

 4. It”s really a disgusting tipe of the white race, but unfortunately every race has its own garbage, The best example is here

 5. Az ilyennek jobban illene kereszt helyett kotel a nyakaba, ugyanis ha a hulye muszlim imadottjai meglatjak a keretsztet elobb utobb meg a fejetol is megszabaditjak

Kérjük oszd meg a cikket

Mivel a Facebook korlátozza a hírek automatikus megjelenítését, ezért arra kérünk, hogy oszd meg személyesen a cikket, ezzel jelentős mértékben segítve az oldalt hatékonyságát. Köszönjük