Ukrán politikus: Soros György mozgatja az ukrán bábokat


A pershij.com.ua közzétette Viktor Medvedcsuk ismert ukrán politikus véleményét a Központi Választó Bizottság (CVK) azon döntéséről, hogy bezáratják az oroszországi szavazóhelyeket.

Az Életért Ellenzéki Blokk vezéralakja szerint az ukrán vezetés állítása, hogy a szavazóhelyek bezárása az Oroszországban tartózkodó ukrán állampolgárok biztonsága érdekében történt cinikus manipuláció.

Nem szolgál mást, mint az Oroszországba tanulni vagy pénzt keresni kiutazottak adatainak tömeges választási csalásra való felhasználását. A politikus szerint ezzel az ukajnai regnáló hatalom súlyos visszaélést követ el, és milliónyi ukrán állampolgárt foszt meg alkotmányos jogától.

Medvedcsuk Soros György befolyását véli felfedezni a dolog hátterében. Már Pavlo Klimkim kijelentését is gyanúsnak találja, amely

szerint Finnországba, Grúziába vagy a távoli Kazahsztánba küldené voksolni az Oroszországban lévő honfitársait.

A Soros-féle Opora választási programterv vezetőjéül kinevezett Olga Ajvazovszka szerint ez az intézkedés nem befolyásolja az ukrajnai elnökválasztás kimenetelét. Holott Soros György kegyeltje, akit szolgálataiért a multi milliárdos megtett a Vidrodzsennya nemzetközi alapítvány elnökévé, tökéletesen tisztában van vele, hogy a CVK döntése az USA és Soros marionettbábmozgatói számára alapvetően befolyásolhatja az elnökválasztás kimenetelét.

Vagyis olyan nekik tetsző személyt ültethetnek az ukrán elnöki székbe, akinek népszerűsége a béka feneke alatt van.

Teljesen nyilvánvaló, állítja Viktor Medvedcsuk, hogy a CVK-nak és az ukrán külügyi tárca vezetőjének tulajdonított intézkedés nem Kijevben, hanem az óceánon túl, Washingtonban született.

 


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kérjük oszd meg a cikket

Mivel a Facebook korlátozza a hírek automatikus megjelenítését, ezért arra kérünk, hogy oszd meg személyesen a cikket, ezzel jelentős mértékben segítve az oldalt hatékonyságát. Köszönjük