Ukrajna és Grúzia beléptetése a NATO-ba már valóban "elő fogja ugrasztani az orosz medvét"

Ukrajna és Grúzia beléptetése a NATO-ba már valóban “elő fogja ugrasztani az orosz medvét”!

Nyugati vezetők azzal érvelnek, hogy a NATO bővítése Oroszország határai felé, Kelet-Európa militarizálásával együtt azért szükséges, hogy megőrizzék a békét Moszkvával. Valójában semmi sem áll távolabb az igazságtól! – kezdi cikkét az RT News. 

Ez természetesen senki számára nem meglepetés, aki nem a hazug főáramú média propagandájából tájékozódik, a többség valószínűleg ezzel teljesen egyetért. A szomorú az, hogy folyamatosan történnek a közvélemény és a lakosság akaratával ellentétes döntések.

Ukrajna és Grúzia NATO-ba való beléptetése katasztrofális következményekkel fog járni!

A geopolitika birodalmában az új évezred kezdete óta egy félreismerhetetlen tendencia mutatkozott meg – amelyből Ukrajna és Grúzia képviselheti a következő fázist – és az emberiség jövőjére nézve teljesen katasztrofális következményekkel fog járni. Sőt, nagyon is vezethet végső pusztulásához.

Mindegy ki az amerikai elnök, a katonai-ipari komplexum és a neokon háborús lobbi nem ad esélyt a békének

Az elmúlt ígéretek ellenére, hogy egy ilyen forgatókönyv soha nem fog megtörténni – és függetlenül attól, hogy éppen melyik amerikai vezető volt a hatalmon Washingtonban – a NATO feltartóztathatatlanul halad előre kelet felé – egy-egy ürügy, kifogás vagy más okok miatt – és ez már évek óta folyik. Putyin nevén nevezte, hogy az amerikai elnökök csupán bábok és nyíltan beszélt a ‘Deep State’ háttérhatalomról

Putyin a fenti cikkben elmondta világosan, hogy az Egyesült Államokban a háttérhatalom biztonsági szervezete, amely jellemzően a Mély Állam (DEEP STATE) néven ismert nagyon erős és mint ilyen, nem teszi lehetővé a politikai irányítás bármilyen értelmes változását.

Tudja, kommunikáltam egy amerikai elnökkel, és egy másodikkal, majd egy harmadik elnökkel, akik jöttek és mentek, de a politika ugyanaz maradt:”- illusztrálta Putyin a helyezet,

“A megtévesztés története” – a címe a cikk további részének, mely részleetsen elemzi, hogyan jutottunk idáig és hogyan szegte meg az USA és nyugati szövetségesei a Szovjetúnió felbomlásakor elfogadott ígéreteket és megállapodásokat.

“A NATO nem fog terjeszkedni kelet felé” – ezt ígérte meg a nyugat Gorbacsovnak a Peresztrojkáért és rendszerváltásért, leszerelésért cserébe – derült ki a titkosítás alól feloldott nemzetbiztonsági dokumentumokból is.

Ráadásul Oroszország és Putyin olyan orosz hiperszonikus rakétákat mutatott be, amely ellen a jelenlegi nyugati rakétaelhárító-rendszerek tehetetlenek és fejlettségben jóval felettük állnak:

Forrás: RT News –  SBG Buddha