Ujjlenyomatunk tárolhatja egész lényünk értelmét: léleklenyomat és egy másik információs réteg

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Többet tár fel rólunk, mint elsőre hinnénk. A tudományt is megdöbbentette, mennyi mindent lehet kiolvasni belőle. lehet, hogy a jövőnk is bele van “írva”?

Ujjnyomatunk tesz egyedivé bennünket, de a molekulákba rejtett információt is tartalmazzák, amelyek föltárják tetteinket, életmódunkat, szokásainkat.

A mikroszkopikus nyomokat tömegspektrometria segítségével elemzik a nyomszakértők, vegyészek és elemzők, gyakran gyilkosságok és bűntények helyszínén de az egészségügyben is.

E technológia korábban elképzelhetetlen részletességgel tanulmányozza az ujjnyomatokat, és szemlélteti, hogy e legkorszerűbb törvényszéki tudomány hogyan segíthet a rendőrségnek bűnözők elfogásában, de sok más információt tárhat fele lőttünk.

Végső soron akár a saját jövőnket is.

Egyesek ugyanis kifejezetten hisznek benne, hogy az emberi genomba bele vannak kódolja a jövőre vonatkozó információk.

No nem sci-fi filmeket idéző szinten, hogy majd képesek leszünk megjósolni azt, hogy kivel fog házasságra lépni valaki, vagy hogy fogják elnevezni a kutyáját, de még ez sem kizárt.

Arról van szó, hogy a természet és annak törvényei leírhatók matematikával.

Még az élővilág is visszavezethető például geometriai alakzatokra is, lásd szakrális geometria.

Ami pedig kifejezhető a számok és a tudomány nyelvén, az pedig bizony nagy pontossággal előre megjósolható, behatárolható lesz a jövőben.

Egyetlen ujjlenyomatból képesek leszünk megmondani, hogy ki lesz hajlamos a bűnözésre, ki rendelkezik fokozott agresszióra serkentő génekkel és személyiséggel.

Ki fog 50 éves kora előtt nagy valószínűséggel szívrohamban meghalni, vagy épp rákban.

Ki lesz félénk és zárkózott, és ki lesz egocentrikus, narcisztikus.

Az emberi ujjlenyomat tanulmányozása során a tudósok arra jutottak, hogy több információs réteg is lehet elrejtve az ujjlenyomat barázdáiban, amiket még nem vagyunk képesek értelmezni, de amik egy új információs tárházhoz adhatnak hozzáférést.

Egyre szélesítjük az eredményeinket, egyre bővítjük, igyekszünk minél többet megtudni a gyanúsítottról, mozaikképet fogunk fölépíteni róla.

E új korszakot jelenteni a bűnügyi profilozásban. A kriminológus munkája viselkedési minták szakértői felismerésén alapul, amely korábban bizonyos típushoz, bizonyos profilhoz tartozott.

A szakértői, de szubjektív értékeléssel ellentétben mi ugyanarra törekszünk, de az ujjnyomat molekuláris alkotóelemeire támaszkodva, és a kettő kiegészíti egymást.

Ha pedig egy személyről egyetlen ujjlenyomat alapján mindent, de MINDENT tudni fogunk, akkor az óriási fegyvert adhat a kezünkbe a betegségek, a gyilkosságok, az egyéni sorsok, végzetek elleni harcban.

Végső soron tehát igaz lehet a jövőben az a mondás, hogy mutasd a tenyered, és megmondom ki vagy…

És talán az sem véletlen, hogy az ősi tenyérjósokról ma is úgy tartják, hogy nagy tudás birtokában voltak.

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel