Ujgur nők, asszonyok: kísérteties a hasonlóság a motívumokban a magyarokkal: véletlen? Nem hinnénk!

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Azt beszélik egy Észak-Kínában élő népcsoportról, hogy egy a magyarokhoz köthető ősi gyökerekkel rendelkező nép. Az ujgurok mintegy tíz milliós népe túlnyomórészt Kína nyugati részén, Hszincsiang Ujgur Autonóm Tartományban él.

Hazájukat egymás között Ujgurisztánnak, illetve Kelet-Turkesztánnak hívják. A húszmilliós Hszincsiang Kína egyik legnagyobb területű tartománya; fővárosa Ürümcsi.

Területén, amely 16-szor nagyobb Magyarországnál, 13 etnikum él, legnagyobb lélekszámban az ujgurok. Az ötven éve tartó erőszakos kínai betelepítések miatt már arányuk 50 százalék alá csökkent.

Genetikailag az ujgurok a kelet-ázsiai, közel-keleti és európai népek rendkívül vegyes genetikai állományát hordozzák, de az újabb vizsgálatok azt mutatták ki, hogy az ősmagyarsághoz mindennél több közük lehet.

Ezt korábban végzett, aztán eltitkolt ásatások eredményei is alátámasztották már konkrétabb bizonyítékokkal is.

Az ujgur testvéreink elődeik, tagjai lehettek a hunok törzsszövetségének.Szépséggel és titkokkal teli kultúrájuk van – ők az ujgurok. Távoli földön, Belső-Ázsiában élnek, de a magyarokat rokonaiknak tartják. Bármennyire is furcsa, sokkal többet tudnak rólunk, mint ahogy azt gondolnánk.

Ha megnézzük a kultúrájukat, és az abban fellelhető motívumokat, hagyományokat, le fogunk alaposan döbbenni.

Több a hasonlóság, mint az elsőre gondolnád!

A lenti fotók álljanak itt bizonyítékul, melyek el fognak gondolkodtatni, és meggyőznek, ha eddig még nem győzött meg semmi, hogy az ujgurok valóban ősi testvéreink lehettek.

Érdemes megfigyelni az egyes képeken a ruházatukon látható motívumokat. A legtöbbje kísértetiesen hasonlít a magyar népi viseletben őshonos szimbólumokra, motívumokra.

Mindez pedig nem lehet a véletlen művel, pláne ebben a történelmi összefüggésbe és “felállásban”.

Ujgur leányzó népviseletben. Sok az ismerős motívum…

 

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel