Újabb sokkoló részletek: több fiatal nővel is végezhetett a magyar nőt feldaraboló bécsi kannibál

A nyomok egy 25 évvel ezelőtti bestiális tetthez vezettek, amikor is St. Margarethennél darabokban találtak rá egy prostituáltra. Évtizedekig rejtély övezte, hogy kinek a maradványait találták meg. A Rosi névre keresztelt holttestet időközben azonosították, de a Kurier osztrák lap úgy tudja, a mai napig nem ismert, ki végezhetett a lánnyal.

Nem véletlen, hogy képbe került a bestiális gyilkos, Alfred U. neve is. A község, ahol rátaláltak a lány holttestére, alig pár kilométerre van a férfi csónakházától, ahol a magyar lány testét rejtette el.

Információnk szerint azonban nem ez az egyetlen rejtélyes kivégzés, amivel kapcsolatba hozták őt. A szálak ugyanis egészen Hamburgig vezettek, ahol tavaly szintén feldarabolva találtak rá egy asszonyra az Elba partján. A gyilkos kilétére itt sem derült fény, a módszer azonban ugyanaz volt.

– Ügyfelem tagadja, hogy bármi köze is volna az említett gyilkosságokhoz – mondta a napilapnak a férfi védője.

Szerettük volna megtudni, hogy a daraboláson kívül még mi vezette a nyomozókat a határon túlra, de lapzártánkig nem érkezett válasz az osztrák hatóságoktól.

A férfi korábban elismerte elmeorvosának, hogy meg akarta kóstolni az emberi húst, ezért fagyasztotta le, majd készített R. Zsuzsanna maradványaiból (†30) gulyást. A szakember ezek után kezelhetetlennek minősítette.

SCfktkqTURBXy80NmU5OTNjNzM5OGU2ZmYyZGVlY
A férfi azért végzett Zsuzsival, mert a lány kinevette

Mint ismert, tavasszal egy női torzóra bukkantak a Fertő tó melletti Rustnál. Később több más testrészt is találtak a hatóságok, és hosszas nyomozás után beigazolódott a gyanú: egy magyar lány vesztette életét.

Zsuzsanna, mint megírtuk, egy nemzetközi segélyszervezetnél ismerkedett össze a börtönviselt Alfred U.-val. A nő nem maradhatott estére a szállón, így a férfi befogadta. A gyilkos azt vallotta, szeretkezni akart Zsuzsannával, ám ő kinevette, ezen dühödött fel. Először megfojtotta, majd feldarabolta a lány testét, és kukászsákokban vitte el a csónakházhoz. A többi maradványt a fagyasztóba tette.

Rab marad

Alfred U. kemény büntetésre számíthat, amennyiben bebizonyosodik, hogy mindhárom gyilkossághoz köze van. Az osztrák büntető törvénykönyv ugyanis súlyosan bünteti azt, aki visszaesőnek számít, és Alfred már éveket töltött a rácsok mögött. Akár életfogytiglanit is kaphat.