Újabb gazdasági válság érkezik: 2020-ban már látni fogjuk az összeomlás első jeleit!

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Szakemberek, közgazdászok hívták fel a világ figyelmét a veszélyre! A pénzügyi tanácsadók elmondták, mit kell tennie az átlagembernek, hogy ne váljanak tömegével nincstelenné Magyarországon!

Egyre nagyobb a gyanú arra, hogy valami történni fog az elkövetkező években. Itt most nem csak egy újabb válságról van szó, hanem minden idők legnagyobb pénzügyi összeomlásáról.

Sokak szerint olyan nagy hatással lesz a bolygó és a nemzetek pénzügyi hálójára, hogy lényegében le fogja nullázni a teljes pénzügyi struktúrát.

Ha pedig így lesz, a lakosság egy jelentős része szinte minden vagyonát elveszítheti.

Főként akik különböző nem fix kamatozású hiteleket törlesztenek, de a fix hitelesek is veszélyben lehetnek.

Egy olyan pénzügyi lefolyóspirál kezdetén vagyunk, ami 2020-ban kezd majd teljes mértékben kibontakozni.

A szakemberek felhívták a figyelmet arra, mit kell tennie az átlagembereknek, hogy minimalizálni tudják a veszteségüket.

Az első és legfontosabb tényező az, hogy ne vegyünk felé 2020-tól hiteleket, vagy ha igen, nagyon körültekintőek legyünk, és ne vállaljunk erőnkön felül, hiszen 2020-tól már, amint láthatók lesznek az összeomlás jelei, a tőzsdék megbolondulnak, az infláció óriási lesz.

A második fontos tanács, hogy minél gyorsabban érdemes a jelenleg meglévő hiteleinktől megszabadulni, akár közös rokoni segítséggel. Ha jön az a bizonyos hullám, akkor a jelenleg fixnek hazudott törlesztők szintén az egekbe szökhetnek.

Hisz láthattuk, hogy ezt a bankok az elmúlt évtizedekben számtalanszor megtették, azt hazudva, hogy nem fog emelkedni a havi részlet, aztán egyoldalúan szerződést módosítottak…

Lovas Judit szakember néhány plusz dologra még felhívta a figyelmet, amire nagyon nagy odafigyelést kell szentelni.

Szerinte a CSOK-kal is óvatosan kell élni, mert többen bevállalják a három gyereket úgy, hogy egy sincs nekik.

Ha nem úgy alakul a helyzet, ahogy várták, nagyon rossz következménye lehet, közölte.

Jelenleg az építőipar nagyon pörög még…

Lovas Judit mindenkit figyelmeztetett arra, ha új építésű lakást vásárol hitelre, úgy hogy még csak a tervezőasztalon létezik az, akkor körültekintően járjon el.

Leggyakrabban az építő cég is hitelből kezd építkezni, ekkor a bank ráteszi az ingatlanra a jelzálogot, de ha a vállalkozó nem tudja fizetni a részleteket, akkor a jelzálog miatt a vevőnek fizetnie kell, hiába fizette ki a pénzt a vállalkozónak, magyarázta.

Mindenesetre a kockázattal érdemes tisztában lenni, és azt is javasolta a szakértő, hogy fogadjanak ügyvédet, aki eleve olyan szerződést ír meg, amivel meg lehet előzni az esetleges bajt.

A hosszabb távú előrejelzéseket illetően számos közgazdász azt javasolja, hogy olyan dologba érdemes befektetni a pénzünket a jövőben, ami értékálló, és még a nagyobb válságok idején sem inflálódott el jelentős mértékben az értéke.

Az egyik legfontosabb ilyen menekülő befektetés évszázadok óta az arany.

A nemesfém piacán jelenleg viszonylagos nyugalom van.

A válság idején az arany ára jellemzően emelkedik, 2009-2011 között 20 százalékkal drágult.

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel