Új "világrend": egy pakisztáni férfi két olasz kislányt molesztált Biellá parkjában


Egy pakisztáni migráns két olasz kislányt zaklatott szexuálisan az észak-olasz város parkjában. Az eset hétfő délután történt, a rendőrséget a gyermekek anyukája értesítette.

Olaszországban hosszú éveken át nagyon sikeres volt a baloldali “szolidaritás” propaganda, de a bevándorlók egyre jobban aláássák a korábbi nagy segítő kedvet az olasz emberekben az ilyen és hasonló tetteikkel.

A képen: Biella Zumaglini parkja

A 44 ezer lakosú Biella Zumaglini parkjába vitte két kislányát játszani a szabadba egy olasz anyuka június 11-én délután. Azonban 4 óra körül egy 25 éves feltehetően részeg pakisztáni férfi zavarta meg a két gyermek felhőtlen játszótéri programját. A férfi a parkban bolyongva kötözködött az ott tartózkodókkal.

Így jutott el a két kislányhoz is, akiket vulgáris és obszcén mutogatásokkal molesztált szexuálisan. Konkrétan a nemi szerveit fogdosta előttük. A dél-ázsiai férfi végül a rendőrségen a rendőrökre is rátámadt, ahol a kislányok anyukája feljelentést tett ellene. Így a mentőket is ki kellett hívni, akik bevitték őt a helyi kórházba, és benyugtatózták.

Ilyen esetek a tömeges bevándoroltatás előtt egyszerűen elképzelhetetlenek voltak Olaszországban, különösen a vidéki városokban. Most meg a migránsokat már mindenhová szétszórta az előző baloldali kormány a “biztonság nevében”, ahova csak tudta . Így már szinte alig maradt az országban olyan település, ahol olyan nyugalomban élhetnének az emberek, mint a megérkezésük előtt. Ennélfogva sajnos egyre több olasz tapasztalhatja meg a multikulturális nyitott társadalom eme “csodálatos új világát”.

Nem csoda, hogy végül az olaszok most olyan kormány juttattak hatalomra, amelyik a napokban lezárta az olasz kikötőket a migránsokat beszállító NGO-s hajók előtt, mivel már torkig vannak velük és a baloldali fanatikusokat és az elitet leszámítva. Ez utóbbiak szinte egyáltalán nem is kerülnek kapcsolatba a védenceikkel, és teljesen érzéketlenek a többi olasz iránt, aki nap mint nap ki van téve a bevándorlók különféle zaklatásainak és bántalmazásainak.

Habár az előző baloldali kormány belügyminisztere, Marco Minniti is le akarta zárni a sorosista hajók előtt a kikötőket már tavaly nyáron is, de azt a katolikus kommunista Delrio infrastrukturális miniszter a parti őrség és a kikötők fejeként megakadályozta. Meggyőzte Minnitit arról, hogy elegendő jól szétosztani a migránsokat lehetőleg az összes településre juttatva belőlük, és akkor nem lesz semmi biztonsági gond.

De ez lett belőle! Csak a veszélyt és a bajt szórták szét velük oda is, ahol korábban annak nyoma sem volt.

Források:

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/biella-pakistano-ubriaco-atti-sessuali-fronte-due-bambine-1539923.html
https://biella.diariodelweb.it/biella/articolo/?nid=20180612-517862
http://ecodibiella.it/altro/molesta-sessualmente-due-bambine-ai-giardini-zumaglini/
http://laprovinciadibiella.it/cronaca/pakistano-si-tocca-le-parti-intime-davanti-due-bambine
http://www.liberoquotidiano.it/news/politica/13349231/graziano-delrio-marco-minniti-porti-chiusi-gli-dissi-io-che-non-si-poteva-fare.html


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kérjük oszd meg a cikket

Mivel a Facebook korlátozza a hírek automatikus megjelenítését, ezért arra kérünk, hogy oszd meg személyesen a cikket, ezzel jelentős mértékben segítve az oldalt hatékonyságát. Köszönjük