Új őrület: egyre több nő maszturbál szülés közben 18+


Related image

Néhány éve mi is írtunk már az amerikai Angela Galloról, akinek szokatlan szülési módszere bejárta az egész világot: Gallo maszturbálást javasolt fájdalomcsillapítási módszerként.

A nő igazi pokolként írta le első szülését, 20 órán keresztül vajúdott kórházban szétgyógyszerezve, így második gyerekét már inkább otthon hozta világra, nyugodt körülmények között.

– A szüléshez közeledve nagyon stresszesnek éreztem magam, úgyhogy elmentem zuhanyozni. A férjem kérdezte, hogy szeretnék-e szexelni. Nemet mondtam, de eszembe jutott, hogy magamhoz is nyúlhatok”

Elmondása szerint a maszturbációtól sokkal könnyebben el tudott lazulni a fájások között, amitől sokkal erőteljesebb nyomásra volt képes.

Gallo története sokakat inspirált, és az egyébként feminista aktivistaként is tevékenykedő nő már rengeteg hölgynek segített élvezettel világra hozni kisbabáját.

Forrás


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kérjük oszd meg a cikket

Mivel a Facebook korlátozza a hírek automatikus megjelenítését, ezért arra kérünk, hogy oszd meg személyesen a cikket, ezzel jelentős mértékben segítve az oldalt hatékonyságát. Köszönjük