Új mélyinterjú Drábik Jánossal: az államok feletti magánhatalom, és ami mögötte van! – videó

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Drábik János a mai napig hivatalosan bejegyzett amerikai jogtanácsos, és rengeteg rálátása volt bizonyos dolgokra az elmúlt évtizedek tevékenységei során. Éppen ezért sokan egyetértenek abban, hogy lehet némi fogalma a dolgokról, melyek a színfalak mögött zajlanak, mind politikai, mind pedig háttérhatalmi téren.

Elhallgatják előlünk a történelmet. Méghozzá annak jelentős részét, mind az aktuálpolitikát, mind pedig a titkos háttéralkukat. Az emberek elé csak a felszín van tárva, valójában a jéghegy többé része a mélyállam szintjén működik, azaz a közvélemény teljes kizárásával. Időnként azonban egyes szivárogtatóknak köszönhetően nyilvánvaló jeleket ad saját maga létezéséről a világot irányító “Titkos kéz”…

A világhatalmi elit mindig úgy formálta a történelmet, hogy közben alattomos módon tekintettel volt bizonyos érdekcsoportok, erőközpontok érzékenységére. Emiatt az emberek és a komplett társadalom nagyon fontos dolgokra sosem kapott választ.

Például az egyik legfontosabb kérdés, hogy ma mi az, ami valójában megosztja a világot? Globálisan két részre osztja valami az emberiséget. Méghozzá az államok feletti hatalom, ami egy szervezett magánhatalom.

A hatalom által birtokolt régiók és csoportok egy rendkívül szűk, de annál vagyonosabb és befolyásosabb elitet alkotnak Drábik János szerint, de a másik nagy talány az, hogy pontosan mit is akarnak az emberiséggel…

A mélyállamok egymással kapcsolatban állnak, fő központjuk pedig feltételezhetően Amerika, de az ezer karú polip lényege pontosan az, hogy hiába vágják le az egyik karját, a többi attól még jelen van, és eltapossa az ellenséget, vagy bárkit, aki veszélyt jelent rá.

A szervezett magánhatalom legnagyobb ellenségei mára a nemzetállamok váltak, mint amilyen Magyarország is. Nem véletlen, hogy az elmúlt évtizedekben hihetetlenül sok támadásnak voltunk kitéve, és gyakorlatilag kivéreztettek minket gazdasági és politikai módon is.

https://youtu.be/0jJYYfUsVwQ

Érdemes Drábik János teljes mélyinterjúját megnézni, beavat minket az elhallgatott történelem jelentős részébe, és felnyitja a szemeket azzal kapcsolatban, hogyan is és miért működik a szervezett magánhatalom.

 

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel