Új, 2019-es dokumentumfilm bizonyítja: Nem utasszállító gépek csapódtak szeptember 11-én az ikertornyokba – videó!

Belső munka lehetett? Vagy egy tényleges merénylet, amit szándékosan nem akadályoztak meg, hogy előidézzenek egy modern Pearl Harbort? Elvégre Amerikának kapóra jött akkoriban egy háború…

Mi történhetett 2001 szeptember 11-én, amiről még ma sem mernek nyíltan beszélni az amerikai kormányzatban?

Miért égett porig, és dőlt össze egy olyan acélvázas felhőkarcoló, aminek bírnia kellett volna ennél is nagyobb tüzeket, és miért volt ez a két torony az egyetlen, melyek összedőltek tűztől a történelemben?

Miért mondják ma is azt a fizikusok, építészmérnökök és kutatók, hogy az ikertornyok nem utasszállítók becsapódásától semmisültek meg?

És mit akartak elrejteni a World Trade Center romjai alatt?

Rengeteg kérdés van ma is az emberek fejében a tragédiával kapcsolatban, melyről a Pentagon HÓNAPOKKAL azelőtt már tudott, sőt, állítólag meg is figyelte azokat a terroristákat, akikre végül rákenték az akciót.

Rejtélyes módon a NORAD sem lépett közbe, miután megtudták, hogy gépeket térítettek el, és amerikai célpontok vannak veszélyben.

Vagy ez az egész csak azért ennyire furcsa, mert minden apró tényező egy hatalmas, egyelőre nem összeállt kirakós darabja lenne?

A Pentagonnál becsapódott “repülőgép” sokak szerint inkább hasonlít egy távirányítású drónra, vagy egy nagyobb rakétára…

A szeptember 11 egy olyan “nyúlüreg”, melynek mélyén lévő igazság az egész amerikai társadalmat, és a teljes világot megrázná, és meg fogja rázni, ha egyszer teljes egészében elénk tárja valaki a történéseket, és az azok mögött zajló folyamatokat.

Érdemes végignézni a lenti dokumentumfilmet.

Nem csak azért, mer új színben tünteti fel az eseményeket, hanem mert rengeteg kérdésnek megy utána és próbál rá válaszokat találni.

Végső soron pedig az ember már abban sem lesz biztos a végén, hogy pontosan mi is történt azon a napon…

Belső munka lehetett?

Vagy egy tényleges merénylet, amit szándékosan nem akadályoztak meg, hogy előidézzenek egy modern Pearl Harbort?