Új, 2019-es dokumentumfilm bizonyítja: Nem utasszállító gépek csapódtak szeptember 11-én az ikertornyokba – videó!

2001. szeptember 11-én több ezer ember halt meg New Yorkban. Milliók nézték élőben a televíziójukban, ahogyan egy repülőgép bele repült a toronyba. Azonban amit az emberek a tévében néztek, és ami valójában történt aznap, az két teljesen más dolog volt.

Egy újabb, 2019-es dokumentumfilm rántja le a leplet a hazugságokról. De legalábbis mindenképpen segít kritikus hozzáállással elgondolkodni a történtekről. A filmben bemutatják, milyen volt a valódi robbanás, CGI trükkök nélkül. Anélkül, hogy valós időben oda “vetítették” volna a becsapódó repülőt. Bemutatja a film, milyen könnyedén vetíthető rá egy videóra, bármilyen más becsapódó tárgy képe. Láthatunk UFO-kat csapódni a WordTradeCenterbe és egyéb más ironikus képpel igyekeznek megértetni, hogy amit a televízióban (saját szemünkkel) látunk, korántsem biztos, hogy a valóság.

Belső munka lehetett? Vagy egy tényleges merénylet, amit szándékosan nem akadályoztak meg, hogy előidézzenek egy modern Pearl Harbort? Elvégre Amerikának kapóra jött akkoriban egy háború. Mi történhetett 2001 szeptember 11-én, amiről még ma sem mernek nyíltan beszélni az amerikai kormányzatban?

Miért égett porig, és dőlt össze egy olyan acélvázas felhőkarcoló, aminek bírnia kellett volna ennél is nagyobb tüzeket, és miért volt ez a két torony az egyetlen, melyek összedőltek tűztől a történelemben? Miért mondják ma is azt a fizikusok, építészmérnökök és kutatók, hogy az ikertornyok nem utasszállítók becsapódásától semmisültek meg? És mit akartak elrejteni a World Trade Center romjai alatt?

Ezekre a kérdésekre, valószínűleg a hivatalos forrásokból sosem fogunk választ kapni. Az emberiség hivatalos történelmébe, örökre a hazug magyarázat és a professzionálisan végrehajtott félrevezetés fog bekerülni. Mi még akik emlékszünk az eseményre, hajlandóak vagyunk kritikusan gondolkodni róla. Azonban a felnövekvő nemzedék, akiknek már az általános iskolában beletömik a fejükbe a hazugságot, soha nem fogják megkérdőjelezni a készen kapott narratívát.

De nekünk még rengeteg kérdés van a fejünkben a tragédiával kapcsolatban, melyről a Pentagon HÓNAPOKKAL azelőtt már tudott, sőt, állítólag meg is figyelte azokat a terroristákat, akikre végül rákenték az akciót. Rejtélyes módon a NORAD sem lépett közbe, miután megtudták, hogy gépeket térítettek el, és amerikai célpontok vannak veszélyben. Vagy ez az egész csak azért ennyire furcsa, mert minden apró tényező egy hatalmas, egyelőre nem összeállt kirakós darabja lenne?

A szeptember 11 egy olyan “nyúlüreg”, melynek mélyén lévő igazság az egész amerikai társadalmat, és a teljes világot megrázná, és meg fogja rázni, ha egyszer teljes egészében elénk tárja valaki a történéseket, és az azok mögött zajló folyamatokat.

Érdemes végignézni a lenti dokumentumfilmet. Nem csak azért, mer új színben tünteti fel az eseményeket, hanem mert rengeteg kérdésnek megy utána és próbál rá válaszokat találni. Végső soron pedig az ember már abban sem lesz biztos a végén, hogy pontosan mi is történt azon a napon…

Az alábbi két linken, a videóhoz magyar felirat is van, azonban ez az angol hangból rippelt és utána google-val automatikusan fordított felirat. Természetesen így nagyon rosszul értelmezhető, de az angolul nem tudóknak mégis valamiféle támpontot adhat az elhangzó szövegekről: Videa,  BitChute 

Belső munka lehetett? Vagy egy tényleges merénylet, amit szándékosan nem akadályoztak meg, hogy előidézzenek egy modern Pearl Harbort? Lehet, hogy sohasem fogjuk már ezt megtudni, de az biztos, hogy nem az történt és nem úgy, ahogyan azt nekünk megpróbálják eladni.

Erre bizonyíték Aaron Russo filmrendező, producer és egykori szenátorjelölttel készült interjú, amiben megdöbbentő dolgokról beszél.

Egy ideig, jó barátságot ápolt, Nelson Rockefellerrel, a hírhedt Rockefeller dinasztia egyik tagjával. Russo és Rockefeller igen közeli barátságot kötöttek a 90-es években, melynek azután gyorsan vége szakadt, miután Russo tudomást szerzett a Rockefeller család ambícióiról.

A Rockefellerek ugyanis megpróbálták “beszervezni”, hogy vegyen részt a nagy terv megvalósításában, melynek célja egy nemzetek, vallások és családok nélküli Új Világrend kiépítése…

Azonban ennek a derék embernek mindig is volt lelkiismerete, hitt az emberi szabadságban, és a tervben való részvétel helyett annak nyilvánosságra hozatalát választotta.

Sajnos az interjú után “furcsa mód” néhány hónappal Russo elhunyt és már nem tudta megosztani a közönséggel azokat az ötleteit, melyeket az interjú végén futólag megemlít.

Azonban az interjúból a 9/11-re vonatkozó leleplezése megtekinthető az alábbi videóban 1:45-től. Ebben elmondja, hogy már hónapokkal előre tudatták vele, hogy valami nagy esemény fog történni, amire hatására lerohanják Afganisztánt és barlangokba fognak kutakodni, úgynevezett elkövetők után. Majd folytatják a Közel-Kelet elfoglalását, országról országra.

Ha a teljes interjút meg akarod nézni megteheted ezeken a linkeken. De előtte ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel ezt a cikket, hogy ők is megnézhessék ezt az új dokumentum filmet és saját maguk elgondolkozhassanak a történtekről. Aaron Russo interjú: