Ufók jártak a dorozsmai tanyavilágban: kozmikus vendégek vidéken? Egy bizarr ügy részletei

Big 0001213513
Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Az egyik legmegosztóbb és egyben legfelkavaróbb magyar ufó-akta nyomában… A következő történettel kapcsolatban le kell szögeznünk, hogy eléggé hihetetlen lesz.

Mindazonáltal nem szabad amellett a tény mellett elmennünk, hogy világszerte rengetegen hiszik, hogy különös, nem evilági jelenségeket láttak.

Idehaza Magyarországon is több tucat bejelentés születik minden évben, amit a rendőrségnek, a hatóságoknak is komolyan kell venniük olykor-olykor.

Józsi bácsi története az internet és a média egyik legmegosztóbb története volt, amikor azzal robbant be a köztudatba, hogy ufókkal “találkozott”. Józsi bácsinak a dorozsmai tanyavilágban már többször is különös vendégei voltak.

Először hatan jöttek, a ház előtti mezőn lebegtek, tengelyeik körül forogtak. Aztán közelebb merészkedtek a házhoz, és amikor az idős férfi kíváncsiságból közelített feléjük, meghátráltak, majd eltűntek.

Egyik éjszaka nem tudott elaludni, s azt vette észre, hogy egy fénycsík kúszik be hozzá. Narancssárga fényben úszott a szoba, mint naplemente idején. Amikor a fénycsóva az ágyához ért, valaki ezt mondta: “Megvan, mehet.” Későbbről nem emlékszik semmire, mert elaludt.

Egy idő után apró tűszúrások helyeit, véraláfutásokat észlelt a testén.

Pár hétre rá arra ébredt, hogy két kis szürke alak áll előtte, hatalmas barnásfekete szemekkel, fülük, hajuk nem volt, szájuk, orruk alig látszott, mintha ráncosak lettek volna. Józsi bácsi nagyon megijedt.

Az idegenek távolodni kezdtek, majd mielőtt eltűntek volna, valaki ezt mondta: “Nem értem, miért hívott, ha fél tőlünk.”

Naivak lennénk, ha úgy gondolnánk, hogy mindent tudunk a világunkról.  Ha azt hisszük, hogy ismeretlen dolgok nem létezhetnek.

 

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel