UFO-ember hibridekkel kísérleteztek az oroszok? Bizarr embriókat találtak egy elhagyott orosz laboratóriumban


Egykori titkos szovjet kísérletek elhallgatott bizonyítéka? Az “új ember” hibridizációs projekt riasztó mementója, vagy egy eltusolt ufóbaleset mozaikja?

Senki sem tud magyarázattal szolgálni arra a múmiára, mely nemrég került elő, és melyről megrázó fotók szivárogtak ki a netre.

A múmia állítólag egy régi szovjet kutatólabor romjai közül került elő.

Láthatóan van benne valami nem emberi, mindazonáltal a humanoid jellemvonásokat jól látni rajta.

Az eset nyomán azonnal szárnyra kaptak különféle pletykák arról, hogy egy eltitkolt szovjet kísérlet bizonyítékait találhatták meg.

nem megerősített információk vannak arról, hogy egy bizarr, genetikai kísérlet szüleménye lehet, amihez földönkívüli genetikai kódot is felhasználtak.

Az egész akár azokkal a legendás szovjet kísérletekkel is kapcsolatban lehet, amiket a hidegháború idején hajtottak végre.

Ez volt az “ÚJ EMBER” projekt, melynek keretében az emberi fajt szerették volna orosz tudósok tökéletesíteni különféle genetikai módosításokkal.

Ennek az új emberi fajnak a létrehozása jelenthette volna az emberiség következő lépcsőfokát, nem utolsó sorban hihetetlen stratégiai és katonai, valamint erőforrásbeli előnyt jelentettek volna a szovjet birodalom számára.

A megtalált mumifikált földönkívüli egy ilyen genetikai kísérlet eredménye.

A Tobolszkban megtalált elhagyatott létesítményben számos egyéb bizonyítékot találtak arra, hogy eltitkolt, egyáltalán nem etikus, minden megfontolással szembemenő kísérletsorozatokat hajtottak végre…

Dokumentumok, orvosi feljegyzések, és üvegekben tárolt embriók, fiatal babák preparált maradványai voltak szétszórva a létesítményben.

Bár a hivatalos orvos szakértői vizsgálatok szerint ezek torzszülött emberi maradványok voltak, egyes szóbeszédek és titkos KGB dokumentumok valóban utalnak arra, hogy felfoghatatlan szintű kísérletek zajlottak egy új emberi faj megteremtése céljából…

 


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kérjük oszd meg a cikket

Mivel a Facebook korlátozza a hírek automatikus megjelenítését, ezért arra kérünk, hogy oszd meg személyesen a cikket, ezzel jelentős mértékben segítve az oldalt hatékonyságát. Köszönjük