“Üdv az Illuminati Főhadiszállásán”: vízköpő szörny hirdeti a denveri reptér végzetes rejtélyét – háttérhatalmi “fészek”

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Sokak gyanúja szerint kormányzati titkokat rejthet a Denver Nemzetközi Repülőtér, és az alatta található állítólagos földalatti komplexum.

Mi működhet a reptéren?

Az egész csak egy nagyobb dolog elfedésére szolgál?

A Denver Repülőtérnek hatalmas titkai vannak, és sokak szerint egy központi komplexuma a világot uraló háttérhatalomnak.

Vagy legalábbis mindenképpen van valami ott, közvetlenül a reptér alatt, amit az egykor az építkezésen dolgozó munkások visszaemlékezései is alátámasztani látszanak…

Fontos tudni, hogy az USA legnagyobb repteréről van szó, világviszonylatban pedig a második legnagyobb.

Ez azért is furcsa, mert sem a forgalom, sem az elhelyezkedése nem indokolja ezt.

A reptéren járva az embereknek kifejezetten furcsa érzése támad. Sokak szerint különféle apokalipszisre, és szabadkőművesekre utaló szimbólumok, több jelentésű festmények láthatók a falakon.

A reptér egy rejtett és bonyolult szimbólumrendszer alapján lehetett megépítve.

Egyes hírek szerint már az építéskor is rengeteg embert dolgoztattak a reptéren, és folyamatosan elbocsátották őket, hogy ne legyen olyan munkás, aki tisztában lenne a teljes alaprajzzal, különösen a reptér alatt húzódó alagutakkal kapcsolatban.

A reptér Nagy Termében van egy alapkő, mely nyíltan és elismerten a szabadkőművesek jelképe.

Ez pedig sokak szerint nem véletlen, és utal a reptér valódi “tulajdonosaira”, és arra, hogy az egész egy háttérhatalmi komplexum lehet.

Aztán ott vannak a falakon a freskók.

A téma szakértői szerint ezek a képek mind a Világvége eseményt és az utána következő időszakot ábrázolják.

A terület, melyre a reptér épült, tökéletesen alkalmas volt az építkezésre. Sima, mindenféle földrajzi kiemelkedés nélkül, mégis az építtetők 110 millió köbméter föld mozgatásával bizonyos területeket megemeltek, míg másokat alacsonyabbra ástak.

Sokak szerint olyan dolgok folynak a mélyben, amik nemzetbiztonsági szempontból is kockázatot jelenthetnének, ha napvilágra kerülnének.

A reptér tetőzete teflon bevonatú, vagyis visszatükrözi a napfény 90%-át, ebből következően nem vezeti a hőt, vagyis sem radarral, sem hőérzékelő műszerekkel nem látható sem az épület, sem a benne zajló történések.

Ez megint csak azt támasztja alá, hogy valamit nagyon próbálnak rejtegetni a kíváncsi szemek elől…

A reptéren található festmények mind jövőbeli eseményeket írnak le, amik talán egyfajta kinyilatkoztatások lehetnek.

A háttérben hatalmas tűz emészt el mindent. A koporsóban fekvő kislány zsidókeresztet visel a ruháján, a kezében Biblia.

A másik két koporsóban egy bennszülött és egy fekete asszony fekszik.

Miért ez a három emberfaj?- kérdik a konspirációs elméletek.

A kép közepén a Maja kislány a világvégéről mesélő táblát tartja. !!!!!!!!

A második festményen egy gázálarcot viselő, hatalmas, náci katonára hasonlító alak a béke galambját mészárolja le. Körülötte haldokló asszonyok szorongatják halott csecsemőiket. A halott gyermekekből is mérgesgáz száll fel.

A harmadik hátborzongató freskón a világ gyermekei a halott katona fölött állnak, akinek fegyverén a béke galambja ül. A gyerekeknél a világ zászlaiba burkolt fegyverek. Az elemzők szerint ez a Georgia Tanúköveken is említett Egy Nemzetet szimbolizálja.

A negyedik festményen az Új Világot látjuk, tán az Új Világrendet?

A kép közepén egy Jézusra hasonlító központi alak, körülötte béke, élet. A képen azonban több zavaró, felkavaró apróság is található. Akik több részletre kíváncsiak, itt olvashatnak ezekről a részletesebben.

A festmények egyes mozzanatait azóta újrafestették, de a különböző szimbólumok továbbra is jelzik, ezek a képek több mondandót hordoznak, mint azt első ránézetre hihetnénk.

A konzekvenciát mindenki vonja le maga.

Bármit is hiszünk, az egészen biztos, hogy a reptér nem csak egy szokványos reptér, hanem sokak szerint egy szimbolikus üzenet a világ számára az eljövendő időkre, és az Új Világrendre…

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel