Tűzzel-vassal irthatták a magyarul beszélő indiánokat Amerika-szerte? Eltörölt múlt és egy titkos felfedezés…

Trianon ehhez képest csak egy kis morzsa volt, ha ez igaz…

Észak-Amerika elfoglalásakor nem véletlenül irtották ki az indiánokat.

Egyes ismeretek, feltárt régészeti leletek alapján alkotott tézisek szerint ugyanis legalább három nagy törzs volt mely egy az egyben Magyarul beszélt.

Köztük volt az írástudó törzs az – Író kéz – Irokez – akiknek hamisíthatatlan rovásaik hihetetlen feljegyzéseket tartalmaztak.

Kellemetlen lett volna a nagy szabadkőműves páholyoknak, ha kiderül, hogy Amerika Magyar föld és minket illet.

Ehhez képest Trianon csak egy kis morzsa…

Ebben a témában nagyon sokak az Arvisurára hivatkoznak, mint alap, és ezt mi is megtesszük.

ha ez az egész igaz, belegondolni is félelmetes, hogy mire képesek egyes nemeztek csak azért, hogy egy másik nép kultúrájának összes bizonyítékát félresöpörjék, hogy aztán koholt hazugságokkal alapozzanak meg egy saját nemzetépítkezést.

Valójában Amerikának NINCS történelme.

Egy népi olvasztótégely, mely az egykor a kontinensen élt népek megrendezett holokausztjára épült, vérrel szerezték a földeket, cselekkel lehetetlenítették meg a békére törekvő indián közösségeket, rabszolgasorba taszították a megmaradtakat.

Hogy ennek nyoma ne maradjon, ma sem sokat beszélnek róla.

 

Arra pedig különösen “allergiásak”, ha az ősmagyar indiánok és a velük való kapcsolat, nyomok kerülnek szóba…

Az Irokez kultúra rovásírásai, ősi feljegyzései minden bizonnyal részletesen leírhatták az ősi magyarság elődeinek útját a világon.

Azt a “világportyát”, melyre nincs konkrét bizonyíték mind a mai napig, de rengetegen hiszik és sejtik, hogy talán megtörténhetett.

Máskülönben nincs értelme annak,  pláne magyarázat rá, hogy miért lelhetők ma is fel különböző magyar törzsek nyomai a világ egyes pontjain…

Forrás