Tudósok és szakértők 5 ijesztő forgatókönyvet állítottak össze: ez történne, ha idegen invázió alá kerülne a Föld!

5 lehetséges opciót vázoltak fel tudományos alapon, mi történne a fajunkkal az invázió után. Vannak köztük kedvező kimenetelű szimulációk is, és egészen megdöbbentőek is.

Ez az eddigi legátfogóbb tanulmány!

A titokterminál.com megosztja veletek ezeket a tudományos “szimulációkat”, melyeken talán már ti is elgondolkodhattatok, vagy eszetekbe juthatott ezek közül néhány.

Világvége

A legelső opció amit szimuláltak, az a világunk végét jelenti. Ha pusztító céllal érkeznek ide az idegenek, akkor esélyünk sem lesz ellenük, mivel messziről jönnek majd és rendelkeznek a fejlett technológiával, amivel legyőzhetnek majd minket.

Ha céljuk a pusztítás, vagy a Föl erőforrásainak felélése, akkor nem hagyják életben a fajunkat, és gyakorlatilag legyalulnak a bolygóról minket.

Egyenlő emberiség

Ez egy kollaborálást jelentene. Itt szintén legyőzik az emberiséget az idegenek, és elfelejtetik velünk a szabadságot, és az ehhez hasonló ideológiákat.

Minden ember egyenlő lesz, egyenlően leszünk rabszolgák, és fogunk nem teljesen önszántunkból kollaborálni az idegenekkel, kvázi a munkástársadalmi szerepet fogjuk betölteni, a Földet egy “összeszerelő üzemmé” alakítják át.

Az ember mint táplálék

Könnyen lehet, hogy az emberiség, mint faj egyfajta tápláléka lehet az idegeneknek, akik meglátogatnak és leigáznak minket.

Ez elképzelhetetlenül hangzik ma még a tápláléklánc csúcsán álló embernek. Pedig a tudósok szerint könnyen lehet, hogy mi ugyanúgy az eleségei lehetünk más kozmoszban ólálkodó fajoknak, mint a hangyászsünnek a hangyák…

Amerika

A szakértők nem tartják kizártnak az úgynevezett Amerika és Kolumbusz opciót sem, vagyis azt a szituációt, hogy az idegenek békésnek tűnő szándékkal érkeznek a bolygónkra, és valójában egy csöndes hadviselést fognak lefolytatni ellenünk.

Rejtélyes halálesetek történnek, majd az emberi faj létszáma különös betegségekben kezd el drámai mértékben megzuhanni. Az egész mögött egy irányított népirtás fog állni, melyet a földönkívüli faj indított el, így harcok és csata nélkül kényszeríthetnek térdre minket.

Civilizációs lázadás

Ez a lehetőség azt veti fel, hogy az idegenek létezésének és érkezésének bejelentése nem várt folyamatokat indítana el a társadalomban.

Anarchia törne ki, vallások kerülnének ideológiai válságba, és az emberek egy része nem fogadná el a messziről érkezett látogatókat.

A hadsereg és a rendőrök elbírnak a legtöbb bűnözővel és huligánnal, de mi történne, ha a fejlettebb hárommilliárd akár 10%-a következmények nélkül randalírozni kezdene. Lényegében maga ah emberiség robbantana ki egy bolygóközi háborút, melynek mi húznánk a rövidebbjét.