Trumpnak is volt már megbeszélése az UFO-kkal kapcsolatban, mégsem hisz bennük

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Donald Trump elnök olyat mondott egy interjúban, amely újabb összeesküvés-elméletek táptalaja lehet, miután elmondta, hogy találkozott bizonyos képviselőkkel az UFO kérdéssel kapcsolatban, de azt is közölte, hogy “nem különösebben” hisz bennük – írja az Új Világtudat

Az ABC riprterének, George Stephanopoulos-nak Trump elmondta, hogy a hadsereg tájékoztatta őt az UFO észlelésekről.

Láttam, olvastam és hallottam. És egy nagyon rövid találkozóm volt ezzel kapcsolatban, mert az emberek azt mondják, hogy UFO-kat látnak.

Hisz bennük?” – teszi fel a kérdést Stephanopoulos.

Nem különösebben,” – válaszolja az elnök.

Stephanopoulos kitartóan kérdezi Trumpot arról, hogy nem gondolja-e, hogy ha tájékoztatták erről, akkor valóban létezik földönkívüli élet.

Nos, azt hiszem, a nagyszerű pilótáink tudnának róla,” – válaszolta Trump. “A dolgokat kicsit másként látják, mint a múltban. Szóval, majd meglátjuk. Figyelünk és maga fog tudni róla elsőként.

Annak ellenére, hogy az elnök nem igazán érdeklődik a téma iránt, az amerikai hadsereg az utóbbi időben erről másként nyilatkozott. A megfigyelésekről szóló jelentések növekedése után a haditengerészet a közelmúltban új iránymutatásokat fogalmazott meg az “azonosítatlan repülőgépek” bejelentését illetően, amelyek az Egyesült Államok légterébe lépnek be, biztosítva ezzel, hogy minden megfigyelést megfelelően ellenőrizzenek.
A múlt hónapban a Pentagon elismerte, hogy “kutatta és vizsgálta” az UFO-kat a “Fejlett Légi Fenyegetés Azonosító Program” (AATIP) keretében. Annak ellenére, hogy az AATIP létezése 2017-től ismert volt, a védelmi minisztérium szóvivője, Christopher Sherwood feltárta, hogy a fő hangsúly az UFO jelenségek vizsgálatán volt.

Az AATIP-et 2012-ben lezárták, de Sherwood szerint a kormánynak még van egy osztálya az idegen repülőgépek állítólagos észleléseinek vizsgálatára.

Természetesen Trump legfrissebb kijelentése okozhat némi zavart, miközben a nemrég bejelentett Űrhadereje felkészül az intergalaktikus ellenfelekkel vívott háborúra. Szóval lehet, hogy jobb lesz, ha a fejünkön tartjuk a fólia sapkát és a tekintetünket az égre szegezzük. (1)

(1) – https://www.rt.com/usa/461972-trump-does-not-believe-ufos/

Forrás: Új Világtudat

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel