Trump kisfiát össze kellene zárni egy pedofillal – véli egy liberális színész

A világban eluralkodó liberális kettős mércét mi sem igazolja jobban, mint Peter Fonda esete, aki egy kisgyerek megerőszakolására tett egyértelmű utalása után is vígan éli gondtalan hollywoodi életét – bármiféle retorzió nélkül.

Míg a konzervatív és Trump-támogató Roseanne Barr csak egyszer tett megjegyzést Soros befolyására, másnapra már derékba is tört a karrierje.

Peter Fonda egyik Twitter-üzenetében azt írta, hogy el kell venni az anyjától Trump 12 éves fiát, és pedofilokkal kellene egy ketrecbe zárni.

A gusztustalan, jóérzést sértő bejegyzést törölte a liberális színész, ám az eset azért érdekes, mert míg a már említett Roseanne Barr életét szinte órák leforgása alatt tették tönkre, addig Fondát egyáltalán nem, vagy csak nagyon minimális mértékben kritizálták.

Nem írtak dörgedelmes publit a The Guardian vagy a Washington Post szerkesztői, nem határolódott el tőle a New York Times szerkesztősége, a hollywoodi kiadók nem vonták vissza szerződéseiket.

Stephanie Grisham, Melania Trump kommunikációs igazgatója kommentálta Peter Fonda posztját, amit beteg kiírásnak nevezett, majd hozzátette, hogy a titkosszolgálat is felfigyelt a tweetre. A titkosszolgálat szóvivője nem kívánta kommentálni a Fonda posztját.

A színész később elnézést kért a tweetért. Elmondása szerint a tévében látott síró gyerekek láttán elkeseredett és ezért hirtelen felindulásból vulgáris megjegyzéseket tett az elnök családjára, amit már megbánt.