Trump Irán bajszát húzogatja: holott korábban ő maga rúgta fel az iráni atomalkut! Nyilvánvaló, hogy mit akar: háborút!

Amerika a saját érdekében lépett ki az atomalkuból, hogy nukleáris holokauszt felé sodorja a világot…?

Trump folyamatos mesterkedése egy olyan folyamat részét mutatja, mely a háttérben meghúzódva alapjaiban rengeti majd meg a világot.

Nem csak arról van szó, hogy Trump próbálja teljes mértékben és véglegesen megbontani a világbékét, hanem arról is, hogy az USA által szándékosan teremtett káoszban Amerikát újra vezető pozícióba akarja juttatni.

Ma a világgal az USA-ban székelő háttérhatalom szerint ugyanis az a gond, hogy többé nem lehet csak úgy területfoglalást végrehajtani.

Korábban a nyílt módszerek voltak elfogadottak, azonban a két világháború után volt egy hosszú időszak, melyben ez megvetéssel járt volna a világ részéről.

Ezért fejlesztette ki az USA a gazdasági és egyéb hibrid hadviselést, a különféle gyarmatosítani kívánt országokkal szemben.

Azonban új szelek ébredtek, és ma már megint egyre radikálisabbá válik az egész világ.

Az ember olyan régóta háborúzott egymással, hogy lassan meghalnak azok, akik még emlékeznek erre.

Éppen ezért újra vérszomj támadt az emberiségben… újra kell egy nagy háború, amit maga Trump csinálhat meg.

Trump nyilvánvalóan akarja a háborút, hiszen nemrég felrúgta az iráni atomalkut. Holott ennek annak idején ő maga is propagálója volt.

Mi állhat a háttérben? A dollár nagyhatalmi szerepének megőrzése, és az, hogy az USA újra egyfajta “területfogalósdit” játsszon.

Egyértelmű, hogy az USA meg kívánja erősíteni újra  szerepét a világban, ugyanis Trump és a mögötte állóm elit egyszerűen nem képes beletörődni abba a tudatba, hogy többé nem Amerika a legnagyobb és legbefolyásosabb “birodalom”.

A baj ezzel csak az, hogy ezért a USA bármire képes.-

Úgy is mondhatnánk, hogy semmi sem drága számukra.

Sőt…

Számolnak a háborúval. Ez nekik egy járulékos veszteség, ha a harmadik világháború nyomán az USA újra vezető pozícióban lehet gazdasági, hadászati, tudományos…stb. téren.

Komplett generációkat fognak így beledarálni a háborús gépezetbe, és ez egy óriási probléma, valamint erkölcsi felelősség.

Ráadásul külön bonyolítja a helyzetet, hogy ebben az egész háborúban nyilvánvalóan majd megint Európa fog lerombolható sakktáblaként szolgálni.