Troll: Ez a „vakcinanácizmus” emberéleteket veszélyeztet

A_CIKK_SZÖVEGÉNEK_FELOLVASÁSA
Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Ki lesz vajon a DK miniszterelnök-jelöltje? Miért alakult ki sorbanállás az oltásokért? A Telex szerint pedig Orbán Viktor csak meglovagolta a járvány hozta médiafelületet és azzal nyert új népszerűséget. Emellett üzent az amerikai külügyminiszter, hogy mélységesen aggódik a magyar médiaviszonyokért. Ezekről is szó volt az e heti Trollban. M. Dobos Marianne vendégei Boros Bánk Levente a Médianéző ügyvezetője, Pindroch T amás a Figyelő főmunkatársa és Kacsoh Dániel a Mandiner belpolitikai rovatvezetője voltak. 

Nagyjából félév aknamunkája van az ellenzéknek abban, hogy az emberek inkább a nyugati vakcinákat részesítik előnyben – mondta Kacsoh Dániel, a Mandiner belpolitikai rovatvezetője. Szerencsére nem volt annyira hatásos, hogy teljesen ellehetetlenítse a Sinopharm és a Szputnyik esélyeit idehaza.

Sőt, ahogy Pindroch Tamás a Figyelő főmunkatársa meg is említette Nyugat-Európában irigylik a magyar lehetőséget – Németországban az 50 alattiak jóesetben őszre kapnak időpontot, sőt van olyan ország, ahol nem lehet választani az oltóanyagok közül sem.

A politikai addig nem mehet el, hogy emberek életével játsszon!

Boros Bánk Levente a Médianéző ügyvezetője kiemelte, hogy az ellenzék bizony a saját táborának életét veszélyezteti. 

 Ez a vakcinanácizmus nagyon kemény tud lenni és emberéletekbe is kerülhet – jegyezte meg Kacsoh Dániel. 

Teljes adás:

Hír TV

Forrás …

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Oszd meg a cikket ismerőseiddel