Toroczkai és a Betyársereg is üzent a tüntetőknek: Ti normálisak vagytok? Provokáltok bennünket?

Tegnap a Vadhajtások által Tyirityán Zsolttal, a Betyársereg vezetőjével készített interjúban világossá tettük, hogy mit gondolunk a mostani helyzetről, erre ilyen hírekkel találjuk szembe magunkat. Valóban mi vagyunk az ellenségkép számotokra?

Az ügy háttere, hogy a Mérce.hu és a 444.hu élő közvetítésében a következő hírt olvastuk:

A Kossuth téri tüntetés után a jobbikosok este 7 után a Lánchídon vonultak át Budára, majd a Bem rakparton elindultak a Margit híd felé. Menet közben üzentek is nekünk:

“Hol vannak a betyárok?!?”

JOBBIKOSOK! ŐSZINTÉN TI NORMÁLISAK VAGYTOK? PROVOKÁLTOK BENNÜNKET? MI VAGYUNK AZ ELLENSÉGKÉP?

AZ EREDETI HÍR:

ÉS A 444.hu-n megjelent hír:

(Betyársereg)

Toroczkai László sem maradt szó nélkül a tüntetés kapcsán

Ezekben a percekben verik át végzetesen a magyar népet. A Rothschild-bankház alkalmazottjának, a zsinóron rángatott Macron francia elnöknek az emberei ma le akarják másolni azt, amit mi 2006-ban őszintén, a hazánkért tettünk (a tévészékház felé tartva

“Donáth Anna, a Momentum alelnöke azt mondta a hvg.hu-nak, hogy azt akarják, hogy a közmédiában olvassák be a követeléseiket” – írja az Index).

“A menet elején Fekete-Győr András Momentum-elnök instruálja a tömeget” – ezt is az Index.hu írja most. Van egyszer a rengeteg hibát elkövető Fidesz-kormány, és vannak a gazdasági-pénzügyi kérdésekben őket is dróton rángató nemzetközi disznófejű nagyurak.

Ez nem pártkérdés. Ha a disznófejű nagyúr embereire cseréljük le a Fidesz-kormányt, semmivel sem lesz jobb a magyar dolgozóknak. Ezt kellene már végre megérteni.

Egy kis olvasnivaló azoknak, akik nem szeretnének statiszták lenni ebben az átverés show-ban (egyúttal csatlakozhatnak a mi útlezárásunkhoz jövő szombaton):  A francia elnöknek nagy tervei vannak a Momentummal

Ezekben a percekben verik át végzetesen a magyar népet. A Rothschild-bankház alkalmazottjának, a zsinóron rángatott…

Опубликовано Toroczkai László Воскресенье, 16 декабря 2018 г.