Több száz madár pusztult el az 5G hálózat kísérleti tesztje során: “tetemek borítottak mindent”!

Ez az a hálózat, amit az egész világon beakarnak vezetni és ami mindenhol ott lenne, legfőképp az emberek lakta területeket. Ez lenne a hálózat, amin, minden eszköz kommunikál majd egymással és a robotok külön internete is ezen keresztül működne.

De a lényeg az, hogy ennek a hatása elől, egyetlen ember sem tudna elmenekülni … Azonban amikor tesztelték, szörnyű következményekkel járt, amit természetesen igyekeznek elhallgatni. És még azt mondják, hogy az egészségre teljesen ártalmatlan…

5g-karos-1-585x390.jpg

Az 5G hálózatok bevezetéséről, és annak hatásairól heves viták vannak még ma is, nem csak az interneten, de még szakmai és tudományos körökben is. Az emberek egy része, köztük szakemberek ugyanis azt mondják, hogy rendkívül káros a szervezetre nézve.

Annak idején a wifi sugárzásról is sokan ezt sejtették, akkor sem hitte el senki, ám végül konkrét tudományos kísérletek igazolták, hogy lehet valami az aggasztó sejtés mögött. A tendenciákat figyelembe véve 2020-ra a Föld tele lesz új telepítésű mikrohullámú adóantennákkal telepítve, szinte majdnem minden 200 méteren.

Egy telejsne új formátumú 5G mobilhálózat fogja “átszőni” a világunkat. Ez a halálosnak mondott sugárzás pedig a bolygó minden egyes négyzet-centiméterét le fogja fedni, talán csak az Antarktiszt nem, vagy legalábbis nem teljesen.

Az 5G egy halálos sugárzás – állítják egyes szakemberek

Nemrég pedig az 5G hálózat egyik tesztje során hátborzongató dolog történt, ami igazolni látszik a legnagyobb félelmeket.

Az este Hágában történt, Hollandia területén. Több száz madár teste hullott élettelenül a felhőkből le a felszínre. Élettelen tetemek borították az egész felszínt.

A madarakat szakemberek és biológusok vizsgálták meg. Külsérelmi nyomokat nem találtak rajtuk, sem mérgezésre utaló jeleket. Ellenben a helyszín egyértelmű utalás volt a haláluk okára.

Pontosan abban a jól behatárolható régióban hullott el mind a 297 állat, ahol az 5G hálózat első tesztjei történtek azokban a napokban… elgondolkodtató.

A tetemek boncolásakor még ennél is érdekesebb és egyben bizarrabb dolgok is kiderültek.

Egyrészt a tetemek között nem csak a levegőből aláhulló madarak voltak, hanem a környéken tanyázó kacsák is. Mindegyik állatnál arra utaló jeleket fedeztek fel, hogy egyszerűen megállt a szívük, vagyis lényegében az orvosszakértői vizsgálatok alapján szívinfarktust kaptak.

Ebből persze még messzemenő következtetést nem szabadna levonni, mégis nagyon sokan összerakták a kirakóst, és úgy vélik, hogy az 5G hálózat ionizált hullámai egyszerűen megölték a madarak szívét.

Borzalmas hatással lehetnek az emberi szervezetre is, de lehet, hogy egy jóval lassabb, jóval alattomosabb rombolást végeznek.

Az 5G hálózat fejlesztése mögött hatalmas multivállalatok vannak és egy komplett technológiai ipar.

Ezért a lobbi hajtóereje miatt az ilyen és ehhez hasonló eredményeket és ügyeket el fogják tusolni a közvélemény elől, és rátolják majd másra a a felelősséget, találnak majd más hivatalos okot és magyarázatot.

Azon pedig el lehet gondolkodni, hogy egy az egész világot behálózó, minden tárgyon, objektumon és élő szöveten keresztülcikázó sugárzás mennyire lehet “egészséges”, vagy kevésbé ártalmas…