Több nőt erőszakolnak meg Svédországban mint Mexikóban, Bolíviában vagy Indonéziában.

Egy most készült felmérés szerint folyamatosan romlik Svédország közbiztonsága, aminek egyértelmű oka a rengeteg bevándorló, akik magasról tesznek a törvényekre, akiktől a rendőrség is fél, akik anarchista államot hoztak létre egy európai országban. A svéd kormány erre egy nevetséges megoldással állt elő, amiről korábban ITT írtunk.

A most elkészült felmérés csak alátámasztja azt, amit korábban már lapunk is megírt, hogy Svédországban a legmagasabb a bűnözési ráta egész Európában, de a világot tekintve is csak a Dél-afrikai Köztársaság, Mali és Szenegál előzi meg. Az elkövetett bűncselekmények közül első helyen áll a nemi erőszak, második az emberölés, harmadik pedig a rablás. Az elkövetők 94,2 százaléka pedig bevándorló.

A felmérés adatai szerint Svédországban 100 ezer nőre 66,5 nemi erőszak jut. Ez a szám például Mexikóban 41,2 , Bolíviában 38,1 , Indonéziában 36,4 , Németországban 27,9 , Franciaországban 22,7 , Horvátországban 11,4 , Magyarországon 8,3.

A helyzetet nehezíti, hogy bevándorló csoportok no-gó zónákat, gyakorlatilag államot hoztak létre az államban, ahol a törvényeket senki nem tartja és nem tartatja be, ahol rendőrt soha nem látni, hiszen őket sem engedik be a bevándorlókból álló bandák. Volt rá példa, hogy megpróbáltak a rendőrök csapatokban intézkedni, de olyan összecsapások voltak, hogy mára inkább nem mennek be, létszámhiányra hivatkozva. Ezekre a területekre mentőt sem lehet hívni, hiszen – mint azt itt korábban megírtuk – már ők se vonulnak ki az innen érkező bejelentésekre.

Forrás