Több millió éves ősi térképrendszerek a múltból? Valaki(k) már feltérképezték a világunkat az ember előtt

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Az előző emberiség? A Földet birtokló előcivilizáció? Ősi idegenek? Zavarba ejtő régészeti leletek, melyek arról árulkodnak, hogy valahol valamikor már felfedezték a bolygónk arcát…

Ősi civilizációk létezését bizonyíthatja számtalan olyan múltbéli és közelmúltbéli felfedezés, amelyek során olyan régészetileg fontos leletek kerültek elő, amik ellent mondanak az emberi történelemnek.

Ilyen például többek között Piri Reis térképe is.

A Piri Reis-féle térképek ellenőrizhetően 1513-ban készültek.

Amikor 1929-ben a térképeket megtalálták, senki sem akadt, aki alaposabban tanulmányozta volna őket. Csak a könyvtárak érdeklődtek, s kértek róluk másolatokat.

Egy ilyen másolatot küldött el a török tengerészet egyik tisztje 1953-ban az amerikai haditengerészet vízrajzi hivatalának. A hivatal vezetője értesítette a régi térképek egyik ismert szakértőjét, Arlington H. Malleryt.

Mallery amint ránézett a térképre, egyből látta, hogy páratlan felfedezésről van szó.

A térkép ugyanis az eredeti partvonalakkal ábrázolta az Antarktiszt, holott Piri Reis idejében az Antarktiszt már jég borította.

Ő mégis valahogyan jégpáncél nélkül le tudta rajzolni, rekonstruálni az elveszett kontinens körvonalait.

Ráadásul ezt olyan jól csinálta, hogy a mai modern műholdas és letapogatásos eljárásoknak köszönhetően bebizonyították, hogy szinte tökéletes az egyezés.

Még egyszer mondjuk: mindezt több száz évvel ezelőtt, mi a modern tudomány segítségével pedig a múlt évtizedben fedezhettük ezt fel.

Ezek az ismeretek meghaladták az akkori európai földrajzi ismeretek színvonalát – és – mint ma megállapítható – a Kolumbusz előtti időkből származnak.

Sőt, még régebbről…

Léteznek ugyanis olyan térképek, olyan földrajzi ismeretek, amik nem több száz évvel előzték meg a korukat, hanem több ezer évvel, sőt, akár több millió évvel.

Olyan korokból származó információk, tudásanyagok ezek, amik az ember előtti időkből származnak, amik rengeteg nyugtalanító kérdést vetnek fel…

Sokan éppen ezért a Teremtő térképének tekintik, ez a világ egyik legidősebb térképe, persze nem hivatalosan, ugyanis sokan nem ismerik el azt, hogy ez valóban egy térkép, és hogy mesterségesen hozhatták létre.

Pedig a kövön karcolt nyomok erre utalnak, egyértelműen szerszámokból való nyomokat hordoz magán.

Sokak szerint a Nazca vonalak sem csak egyszerű szakrális helyszínek, melyet az égi istenek tiszteletére emeltek, hanem egyfajta ősi koordinációs rendszer.

Ha így van, akkor ez is szintén egy oylan térkép, melyet a modern régészet talán teljesen félreértelmezett.

Találtak már Afganisztánban és az ősi Mezopotámia területén olyan hatalmas “táblákat”, melyek tisztára és simára voltak csiszolva, és amikbe hatalmas vonalakat, párhuzamos ábrákat karcoltak annak idején, melyek szintén értelmezhetők akár térképként.

Ezen térképek készítésének módja, a tudás eredete hozzá ismeretlen.

Sokak szerint egy előző emberiség, vagy egy előcivilizáció tudása alapján térképezhették fel újra őseink a világot, és a kontinensek és világok nem felfedezve lettek, hanem újra megtalálva…

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel