Több millió éves, ember előtti lábnyomok, evolúciónak ellentmondó leletek: létezett egy emberiség előtti civilizáció

Létezhetett egy alternatív idővonal, ami a miénkkel keveredett?

Vagy egy ennél logikusabb magyarázat is van azokra a rejtélyes tárgyakra és maradványokra, amik rendre előbukkannak a föld alól?

Egyre nagyobb számban kerülnek elő ősinek tűnő, de modern világhoz kapcsolható leletek. Tárgyak, szerszámok, ékszerek, csontok, de még építmények is.

Ezek a leletek általában eltűnnek, vagy valamelyik múzeum titkos raktárában porosodnak valamilyen nevetséges címkével ellátva…

Az eltüntethetetlen építményeket pedig megmagyarázzák valamilyen természeti folyamattal, vagy a keletkezésüket egyszerűen egy számukra kedvezőbb idősíkba helyezik…

A tudósokat pedig, akik a leletekhez kapcsolódó kérdéseket feszegetik, nevetségessé teszik, illetve évek (évtizedek) óta nem publikálhatnak, a szakma gyakorlatilag száműzte őket.

Nemrég a Smithsonian Intézet ismerte el nyilvánosan, hogy rengeteg ember előtti korból származó óriás humanoid csontját és koponyáit tüntették el, és hallgatták el a világ elől az erről folyó egykori kutatásokat.

Kerültek elő olyan több száz millió éves emberi lábnyomok is, melyek egyértelműen nem majmoktól származtak.

Bár a titkos múltat elhallgató mainstream régészet próbálta ezeket eltüntetni és rámondani, hogy csak emberszabású elődök nyomai, az antropológiai vizsgálatok egyértelműen bebizonyították, hogy ezek modern humanoidok lábának lenyomatai.

Akadtak olyan nyomok is, melyek mellett dinoszauruszok lábnyomai is fellelhetők voltak.

Ezek pedig szintén erős bizonyítékok arra, hogy az egykor, 65 millió évvel ezelőtt kihalt őshüllők és bizonyos emberi civilizációk együtt élhettek egy ideig, egy adott időszakban…

Vagyis a nagy történelmi időszakok domináns fajai között megvoltak az átfedések.

Ez azért is fontos és érdekes tény, mert sokak szerint ez egyúttal megmagyarázza a sárkányokról és ősgyíkokról szóló legendákat.

Hisz mint tudjuk, minden legendának van valami valóságmagja…

Egy másik elmélet szerint ezek a lábnyomok valójában nem embertől származnak, hanem egy az emberre hasonlító humanid fajtól, vagyis ha ez így van, akkor ősi idegenek nyomai lehettek a múltban.

Ők voltak azok, akiket a régmúltban istenekként imádtak, és akik technikai és mezőgazdasági tudással látták el a primitív emberiséget…

Lehet, hogy csak túlélők egy csoportja lehetett, akik így próbálták átmenteni tudásukat az újonnan kialakuló világ számára, azaz nekünk.

Az már bizonyos, hogy az idő előrehaladtával sorra bukkannak fel olyan régészetileg értelmezhetetlen leletek, melyek szöges ellentétben állnak a tanított történelemmel.

Ez pedig egyet jelenthet csak: hogy vagy végig hazudtak nekünk, vagy az egész evolúciós elmélet és az emberiség eredetére vonatkozó feltételezések súlyosan félresiklottak.