Több millió éves ember előtti kő és fémeszközök egy ősi szénbányában: az evolúciós hazugság leleplezése

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Az előző emberiség perdöntő bizonyítékai… Léteznek olyan leletek, olyan felfedezések a világban, melyeket nem kürtöltek szét, és talán soha nem is fognak. Ugyanis olyan horderejű titkokat rejthetnek, amikre még nincs készen a világ.

Ilyen lehet annak a régészeti helyszínnek is az esete, ahonnan több millió éves, az emberiség korát megelőző kőeszközök és szerszámok kerültek elő.

A Földben található legtöbb szénkészlet 360 és 290 millió év körüli korral rendelkezik, ennyi idő kell ugyanis ahhoz, hogy kialakuljon. Ezt fontos leszögezni a felfedezés kapcsán, amit 1891 Júniusában tettek egy szénbánya mélyén ott dolgozó munkások.

Az Illinois államban található bánya munkálatai során egy hatalmas, kalapácshoz hasonlító eszköz fordult ki a földből, belekövesedve a környezetébe.

A dolog akkor kezdett el érdekessé válni, amikor rájöttek az ott dolgozók, hogy az egész egy olyan érintetlen, szénnel körülvett zárványban volt, ami majdnem 300 millió éve érintetlen volt, vagyis a kőeszköz létezése minden tudományos tézisnek ellentmondott, amit a világunkról ismerünk és tudunk.

Olyannyira, hogy itt nem csak arról van szó, hogy faragott kőeszközök nem léteztek abban az időben. Még ember sem… Sőt, az emberelődök sem voltak jelen a bolygón. Mégis előkerült egy kalapács, aminek a feje FÉMBŐL volt kimunkálva…

Nem csak ezt az egyetlen eszközt találták a munkások odalenn, ami zavarba ejtette a régészeket. Előkerültek más dolgok is, például egy vasból készült edény, vagy csészét is. Ennek korát szintén 3-400 millió évesre becsülték, mivel ilyen korú szénrétegben találták meg. A tudomány ezekre a leletekre ma sem talált magyarázatot.

Jelenleg sem ismerünk olyan geológiai vagy egyéb folyamatot, mely megmagyarázná, hogyan kerülhetnének később keletkezett tárgyak sokkal régebbi földrétegekbe, kemény zárványokba. Egyszerűen lehetetlen!

Éppen ezért merült fel egyes régészekben az a nyilvánvalóan teleesne logikus magyarázat, miszerint, ezek egy előző civilizáció nyomai, az általuk hátrahagyott eszközök lehetnek.

Ez két dolgot jelent:

  1. Nem mi voltunk az első fejlett és értelmes civilizáció a bolygón.
  2. A Föld kora, és a teljes evolúció nem stimmel, vagyis végig hazudhattak nekünk.

A Földünk jóval hamarabb keletkezhetett, ezt bizonyíthatják az Afrika szívében megtalált leletek is, melyek olyan kőgolyók, amik majdnem 3 milliárd évesnek bizonyultak, és be van rajzolva rajtuk az egyenlítő, tehát sokan úgy gondolják, hogy ezek a Naprendszer bolygóit és a Földet ábrázoló faragások.

Vajon mit rejthet a múlt, és hová tűnt a minket megelőző civilizáció, akiktől gyakorlatilag örökül kaptuk a planétát? Ők lettek volna azok a bizonyos ősi “idegenek”, akik az emberi faj hajnalán egyengették az utunkat?

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel