Titkos ufó felvétel került elő egy náci archívumból? Csészealjak állnak egy hangárban?!”

A nácik és az ufók tagadhatatlan bizonyítéka tárul a világ elé?

Szerintetek valós lehet a felvétel?

A második világháborút követően a német területekre bevonuló szövetséges haderők rengeteg olyan dolgot találtak, amiről sokáig nem beszéltek, és csak az elmúlt 10 évben tártak széles nyilvánosság elé.

Ezek titkos akták, műszaki tervek, rajzok, és olyan felvételek, melyek alátámaszthatják azt a legendát, miszerint a németek titkos kísérleteket végeztek repülő csészealjakkal.

Szintén ezt erősítik más korábbi, kiszivárgó katonai programok tervei.

A németek rendkívül magas technológiai vívmányokkal kísérleteztek a háború alatt, és a háború végén.

Sokak szerint ez eleve felveti annak a lehetőségét, hogy valamilyen módon földönkívüli technológia birtokába kerültek, és annak műszaki megoldásait ültették át saját szerkezeteikbe.

Ilyen lehetett a hírhedt Haunebu projekt keretében megalkotott repülő csészealj is, mely állítólag térhajtóművel rendelkeztet, amivel képesek voltak a német pilóták a térpontok közötti ugrásokra.

Sokak szerint Byrd admirális Antarktiszra tartó flottáját is egy ilyen “raj” támadta meg.

Emellett számtalan más fejlesztés borzolta a kedélyeket a náci vezetés és a titkos divíziók berkeiben.

Ilyen idegen dolog lehetett a harang is, mely látható működés közben a napvilágra hozott archív felvételeken is lent.

A harang elvileg egy elektromosan töltött vortexet, egy mini-tornádót hozott létre, mely megfelelő kordában tartással tárgyakat a levegőbe emelhetett, és lebegtethetett.

A gépezet elvileg a Wenceslaus-i bányában működő “Der Riese”, avagy “Az Óriás” elnevezésű fegyvergyárban volt tesztelésnek alávetve. A

Glocke program, avagy a harang-program keretein belül állítólag egy ténylegesen harang szerű szerkezet vertikális lebegési képességét tesztelték higany, radioaktív elemek és elektromosság segítségével.

A két, egymással ellentétes irányban forgó gyűrű és a hajtóanyag hozta feltételezetten létre a hatást, ami által a harang lebegni kezdett.

A projekt annyira fontos volt a németeknek, hogy nem engedhették hogy a Gémkapocs-projekt ezt ellopja tőlük: Hitler 62 tudóst, és még néhány munkást gyilkoltat meg, hogy nehogy szövetséges kézbe kerüljön a csodálatra méltó Harang titka

Originally posted 2019-02-17 01:30:33. Republished by Blog Post Promoter