Titkos társaságok uralják a világot, osztják meg a társadalmat: az emberek és nemzetek egymás ellen fordítása a hatalmuk

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Így manipulálták a történelmet: évszázadok óta zajlik a titkos játszma! Ebben mindenki benne van: a kontinens politikai elitje, az egyház, maga a pápa, és az egész bábszínházat dróton rángató európai szabadkőművesség.

A világ leuralása a cél, és a hatalom központosítása.

Valójában semmi sem az, aminek látszik!

A világuralomra törő titkos társaságok, céljaik elérése érdekében sem nemzethez, sem államhoz nem kötődnek.

A hierarchia különböző fokain elhelyezkedők csak a feladatuk ellátásához elegendő információval rendelkezhetnek, és semmiképpen sem láthatnak rá az „egészre”, ellenben a ranglétrán történő feljebb lépésük érdekében vakon végrehajtják a kapott parancsokat.

A befolyásuk növeléséhez szükséges hatalmi pozíciókat általában más, társadalmilag elfogadott fedőtársaságokon keresztül, azokba beépülvén kaparintják meg.

Az egyszerű emberek bizalmát humanitárius célokat szolgáló szervezetek működtetésével próbálják megszerezni.

A tevékenységük folyamán elkövetett törvénytelenségeket, a csalárd módon felhalmozott földi javakat a „szent cél” elérésének eszközeként állítják be a puritánságot és erkölcsösséget fogadó tagságuk előtt.

Az ilyen, és hasonló alapokon működő szerveződések legnagyobb veszélye, hogy hatalomra jutásuk esetén totális diktatúrába hajthatják az egész emberiséget.

Az egész arról szól, hogy egy egységes Világállam képét mutassák fel az addigra kétségbeeső emberi társadalom számára a káoszban. Abban a káoszban, amit valójában ők generálnak a háttérből.

Ezáltal elérik azt, hogy az embereken túlnövő problémák miatt az emberi tömegek megoldásra szomjazzanak.

A kompromisszumkészség pedig hatalmas legitimációt adhat egy nemzetek felett álló, országhatárokat eltörlő, kultúrákat egybeolvasztó világtársadalomnak.

És éppen ez a cél.

Bár az emberek vallásokkal és politikai nézetekkel való megosztása eddig kifizetődő volt, a háttérhatalmi elit nagy dobása az egységes homogén, “semmilyen” jellegű kultúrába való egyesítés lesz.

Egy egységes, parancskövető hangyabollyá alakítják az emberiséget.

Ehhez pedig az európai szabadkőművesség kulcsszerephez jutott, az elmúlt évszázadok folyamán több ízben olyan irányba terelték a történelem menetét, ami kedvezett a globalista terv kibontakoztatására.

Az egyház folyamatosan manipulál, ezt jól láthatjuk a Vatikán újonnan tett elmúlt években közzétett nyilatkozataiból.

Ahogyan is is egyértelmű, hogy fellazultak keresztény egyház dogmái, szabályrendszere, szintén annak az előkészületnek a ténye miatt, hogy egy egységes világvallás szülessen majd az Új Világrend szívében.

Az elmúlt évtizedek eseményei mind megrendezettek voltak.

Ilyen volt Trianon, amit pénzhatalmi körök hajtottak végre, az egyes nemzeteket bábként felhasználva, de ilyen volt az első két világháború.

A valódi történészek még csak nem is tudják pontosan, miért is robbant ki az első világháború, hiszen ha a dolgok mögé nézünk, nincs igazi oka és értelme.

Mert egy “csinált” háború volt…

Az Új Világrend tehát születőben van, Európa pedig keltetőként szolgált ennek a  világrendnek a megalapozásához.

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel