Titkos jelentések szerint 82 faj áll kapcsolatban a Földdel: hidegháború dúl a bolygónkon!

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Kiszivárogtatott információk alapján állítják, hogy az idegenek már rég itt vannak, és kapcsolatban vannak a fajunkkal.

A Földet már ellepték az idegenek. Méghozzá olyan földönkívüli fajok, melyek rejtett kolóniákat alkotnak a civilizációnkkal párhuzamosan.

Már sokkal régebben kapcsolatban léptek a fajunkkal, és évtizedek, egyes fajok pedig évszázadok óta segítik az emberiséget.

Titkos katonai jelentések, kiszivárogtatott akták árulkodnak arról, hogy fajok tucatja él a bolygón, egyfajta menedékként tekintve a planétánkra.

Ezen lények információi és legjobb tudása szerint ugyanis a Naprendszert környező peremvidéken a Föld az egytelen élhető bolygó.

A titkos dokumentumok szerint az egész Roswellel kezdődött, de már korábban is sejtette az amerikai hadsereg, hogy léteznek más idegen fajok.

Rengeteg olyan, a CIA-hoz köthető dokumentum is közkézen kezdett forogni, amik arról számolnak be, hogyan fejlesztett kikülönféle technológiákat a katonaság a Roswellnél lezuhant csészealj műszaki tanulmányozása során.

Alapjaiban változott meg az emberiségnek a földönkívüli életről alkotott képe.

Az információk szerint egyes idegen fajok ezután sorra jelentkeztek, és vették fel a kapcsolatot az emberiséggel.

Ők is megosztották információikat, így derül ki, hogy a Földön legalább 82 különböző faj él, és mindegyikük a távoli kozmoszból érkezett.

Vannak, melyek itt élnek már évezredek óta velünk, és vannak olyanok, akik alig néhány száz éve vannak jelen, jellemzően az óceánok mélyén megépített bázisokon rejtőzve.

Arról nincsenek információk, hogy ezen fajok hogyan szereztek tudomást a Földről annak idején, de vannak közöttük kevésbé jószándékúak is. A CIA-s információk alapján a Földön élő kolóniák egyfajta törékeny, hidegháborús viszonyban vannak egymással.

Ez a törékeny béke kitartott, és még kitartani látszik, de nagyon könnyű megbontani az egyensúlyt.

A 12.000 évvel ezelőtti Földi kataklizma ennek az egyensúlynak a megbomlásának az eredménye volt, de egyes vélemények szerint a dinoszauruszok kipusztulása is ide köthető, és minden nagyobb, tömeges fajkihalás.

Egyelőre tehát viszonylagos béke honol a fajok között. Nem tudni azonban, hogy ez örökké így lesz-e…

 

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel