Titkos bázisok és planetáris védelmi fegyverek a Holdon: az igazság, amit nem mondanak el, és amit a NASA végig titkolt

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Titkos kolónia a Holdon: a NASA-t használják fel arra, hogy a világot tudatlanságban tartsák azzal kapcsolatban, hogy valójában mi is folyik ott fenn a Holdon.

Az USA Nemzetbiztonsági Hivatala ( NSA ) űrhajósai már 1958-ban jártak a Holdon! Ezt az űrhajóscsoportot a szovjet kormány titkos alakulatának számító ( KBS-s )„Fekete Gárdával” egy időben állították fel.

A Holdfelszínre való érkezésük után az NSA-űrhajósokat – kiknek a szürkék biztosították az „idegenvezetést” – elvitték olyan felszín alatti létesítményekhez, ahol mind a hüllőszerű és emberi lények csontjai, mind az Orion-technológia maradványai megtalálhatóak voltak.

rejtett-bazisok-a-holdon-1-585x390.jpg

Az andromédaiak ezen meglátogatott területek közül elsősorban a Hold túlsó oldalának déli felén lévő Jules Verne-kráter felszín alatti komplexumát azonosították be, melynek kiterjedése megközelítően akkora, mint maga New York állam!

Magukban a felszín alatti létesítményekben pedig rendre kiterjedt tavak, Földről áthozott növények és földönkívüliek által itt hagyott felszerelési eszközök találhatók, olyan tárgyak, melyeket még a holdi bázisok korábbi elfoglalása idején hagytak itt korszakokkal ezelőtt.

Vannak itt élelmiszerraktárak és űrhajó-hangárak is, melyeket még most is használja az a földi legénység, akik manapság érkeztek ide.

Aztán földönkívüli írásokkal és tájékoztató jelekkel találkozhatunk azokon a folyosókon, melyek összekapcsolják a létesítmények különböző területeit. Felfedeztek itt még nyolc hermetikusan lezárt kriptaszerű termet is, bár ezek tartalmáról még nem kaptam felvilágosítást.

A földi életre alkalmas mesterséges környezetet a Holdon most is folyamatosan hozzák létre, hogy a világkormány által gondosan kiválogatott személyzetnek szállást biztosítsanak. Az andromédaiak úgy vélik, hogy a Holdon most mintegy 600. 000 főnek alakítanak ki szállást, figyelembe véve az ott folyó munkák intenzitását és terjedelmét.

Ezen létesítményeknek működését az NSA és az orosz Fekete Gárda irányítja, ámbár a britek később csatlakoztak a projekthez, elsősorban pénzügyi okokból.

És ahogy korábban említettem, az NSA-nek jelenleg ( 1995-ben ) 53 földi építésű (anti)gravitációs űrhajója állomásozik a Holdon folyamatos készenlétben.

Planetáris védelmi fegyverek épültek a Holdon

Fegyvereket is telepítettek a Holdra : részecske-sugárfegyvereket, nukleáris műholdbombákat, antianyag-fegyverrendszereket és plazmasugár-fegyvereket. Ezen fegyverek Holdra való telepítésének pedig az az oka, hogy úgy gondolják, ha valamilyen Föld elleni invázió közeledne, akkor a Hold lenne itt az első védelmi vonaluk.

Hogyan tudták ezek a fegyvereket elvinni a Holdra? Ehhez a szürkék által az NSA-nek adott antigravitációs technológia használata mellett a Föld különböző területein jelentkező antigravitációs anomáliák hatásait is felhasználták.

A földönkívüli ( szürke ) technológiát felhasználva a Holdon létrehoztak egy atmoszférát, amely lehetővé tette, hogy a nagyobb területek lakhatókká váljanak.

Ennek a projectnek a megvalósítása nagyon sok évet vett igénybe. Időközben azonban már elkezdték a felszín alatti bázisokon a növénytermesztést is, és a Hold túlsó oldalán egy katonai bázisuk is található.

Az első emberes űrutazás a Holdra az oroszok és az NSA részéről tehát, mint azt korábban említettem, 1958-ban történt. Az első földi kolónia ott 1961-ben jött létre!

Említettem még, hogy van egy olyan kolónia, mely nagyobb, mint New York állam.

Az ahhoz tartozó építményeket a Hold felszínén a JPL tervezte ( lásd :https://hu.wikipedia.org/wiki/Jet_Propulsion_Laboratory )

Ezek az első kupolás építmények voltak a Holdon, melyeket a földiek építettek kísérleti céllal, hogy aztán kicsit később ugyanezeket a Marson is felépítsék.

Az egyik építési vállalat, amely nagyon fontos tevékenységet végzett a Holdon, a Bechtel Corporation volt, aminek van egy NSA-vel együttdolgozó titkos építési teamje is.

És ha figyelmünket egy kicsit a Hold másik oldalára irányítjuk : a Hold tőlünk nem látható „sötét oldala” jelképezi igazán számunkra azt a sötét titkot, hogy földönkívüliek onnan már mennyire régen is figyelik a Földet.

A Hold szerkezetének ottani széles, nagy tömegű alakzatai pedig úgy vannak megtervezve – súlyelosztó szerepük van – , hogy biztosítják az égi kísérőnk Föld körüli stabil forgását.

Ezek az alakzatok mindkét pólusnál megtalálhatók és mágnesesek.

Mikor tehát az Apolló űrhajósai ( 1969-ben ) először leszálltak a Holdon, akkor már valójában egy ideje a Holdon voltunk.

Az NSA ott már kolóniát hozott létre 8 évvel korábban, és az ahhoz kapcsolódó technikai fejlesztéseket sem a NASA-vezetés, sem a katonai irányítás alsóbb szintjeivel nem osztották meg.

A NASA-t tulajdonképpen mint „vak embert” használták fel arra – és most is ilyen funkciója van – , hogy az Egyesült Állomok lakosságát tudatlanságban tartsák azzal kapcsolatban, hogy valójában mi is folyik ott fenn a Holdon.

A legtehetségesebb földi tudósokból pedig néhányan, akik nyom nélkül eltűntek, valójában a Holdra és a Marsra kerültek, hogy segítsék beindítani azokon az égitesteken egy minőségileg teljesen más alapokon szerveződött új társadalmat.

Mérnökök, építészek és az élet minden más területéről való szakemberek távoztak el már tőlünk a Holdra és a Marsra!

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel