Titkolt fotó került elő – Vajon min nevetgélt Macron a tűzvész napján?? – Szégyen, hogy ezt a teljes néphülyítést a franciák majd szépen be is veszik

Jól kilúgozták az internetet (alig találtuk meg), mert az a hír járta, hogy több videón, és fotón is lehetett látni, hogy a Notre Dame tűzvészének napján Macron és Edouard Philippe valami nagyon nevetgélt.

Valami okot adott arra, hogy nevetgéljenek a tragédia napján.

Valamin roppant vicces történhetett aznap, és Edouard Philippe-nek is nagyon vicces lehetett valami. Vajon min nevetgélnek a lángoló Notre Dame tövében?

Szégyen, hogy ezt a teljes néphülyítést a franciák majd szépen be is veszik

A Notre Dame tűzvésze után először kijelentették, hogy nem mehet be senki, mert a szerkezete az épületnek bizonytalan, akár össze is omolhat. Eközben, amíg senki sem mehetett be, a francia rendőrség kijelentette, hogy elektromos tűz történt. Hogy tudtak vizsgálódni, ha senki sem mehetett be? Most nagyszombaton pedig kijelentették a francia hatóságok, hogy a “szerkezetet stabilizálták”.

Értik? 5 nap alatt a teljes Notre Dame szerkezetét stabilizálták?

És mégis mivel? Alá dúcolták?

Most már bemehetnek a hatóságok. Persze, miután a gyújtogatás nyomait eltakarították, ami több napig tartott a jelek szerint, most már bemehetnek a hatóságok, vizsgálódni. Mind az 50-en. A nyomokat eltüntették, és az új “nyomokat” kihelyezték.

Meg is jött az eredmény: hatósági jelentések szerint egy számítógép hibája okozhatta a tüzet.

Bruaha! Hát hogyne!

Szégyen, hogy ezt a teljes néphülyítést a franciák majd szépen be is veszik!