teszt ads code

Még több találat

Generic selectors
Teljes egyezés
Keresés a címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Ezekben a kategóriákban keress
ELTITKOLT VILÁG


Tagadhatatlan tény, hogy az írott történelem kezdete óta művészeti, tudományos, technikai téren döntő, sőt elsöprő mértékben a fehérek (pontosabban szólva a „halott fehér férfiak”) vitték a prímet. Haladó világunkban ez már nyilvánvalóan tűrhetetlen és tarthatatlan.

Ideje lesz átengednünk a terepet nálunk csiszoltabb elméknek, mindenekelőtt a négereknek, akik csak a velük szembeni rasszista előítéletességünk miatt nem dicsekedhetnek gyakorlatilag semmilyen tudományos-technikai vívmánnyal, olyannyira nem, hogy még a kereket is elfelejtették feltalálni.

Engednünk kell végre kibontakozni őket, annál is inkább, mert a fehér orvostudománynak és a külföldi segélyeknek köszönhetően az évszázad végére ők fogják alkotni a világ össznépességének csaknem felét, bizonyára rengeteg kiváló koponyával. Addig is az élet minden területén „biztonságos teret” (safe space) kell teremtenünk számukra, megszabadítva őket mérgező jelenlétünktől, hogy a velünk való bármiféle polémia, konfrontálódás vagy rivalizálás nélkül teljesen szabadon szárnyalhasson intellektusuk az egész emberiség javára.