teszt ads code

Generic selectors
Teljes egyezés
Keresés a címben
Keresés a tartalomban
Ezekben a kategóriákban keress
Bevándorlás
Diktatúra
ELTITKOLT VILÁG
Eltitkolva
Érdekességek
Járvány
Közélet
Közéleti
Nagyvilág
Nemzeti
NeoLiberális
Rasszizmus
Teljes adások
VeszélyZóna
Videók

Tagadhatatlan tény, hogy az írott történelem kezdete óta művészeti, tudományos, technikai téren döntő, sőt elsöprő mértékben a fehérek (pontosabban szólva a „halott fehér férfiak”) vitték a prímet. Haladó világunkban ez már nyilvánvalóan tűrhetetlen és tarthatatlan.

Ideje lesz átengednünk a terepet nálunk csiszoltabb elméknek, mindenekelőtt a négereknek, akik csak a velük szembeni rasszista előítéletességünk miatt nem dicsekedhetnek gyakorlatilag semmilyen tudományos-technikai vívmánnyal, olyannyira nem, hogy még a kereket is elfelejtették feltalálni.

Engednünk kell végre kibontakozni őket, annál is inkább, mert a fehér orvostudománynak és a külföldi segélyeknek köszönhetően az évszázad végére ők fogják alkotni a világ össznépességének csaknem felét, bizonyára rengeteg kiváló koponyával. Addig is az élet minden területén „biztonságos teret” (safe space) kell teremtenünk számukra, megszabadítva őket mérgező jelenlétünktől, hogy a velünk való bármiféle polémia, konfrontálódás vagy rivalizálás nélkül teljesen szabadon szárnyalhasson intellektusuk az egész emberiség javára.