Testőrök óvják az újságíróktól Junckert, a gorillák a PS-t és az Echo TV-t sem engedték kérdezni


Juncker-PS-fot%C3%B3-1000x600.jpg

Megérkezett Helsinkibe, az Európai Néppárt kétnapos kongresszusára az isiászos, politikusokat végigpofozó, kokizó, papírkötegekkel legyintgető Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke, akinek a néppárti utódját holnap megválasztják a pártcsalád politikusai.

Junckert testőrök kísérték, akik kínosan ügyeltek arra, hogy megóvják szeretett isiászos elnöküket az újságírói kérdésektől.

Junckert az Echo TV és a PestiSrácok.hu is szerette volna szóra bírni, de bár először igent mondott, végül nem válaszolt Bohár Dániel kérdésére, majd egyetlen más felvetésre sem, miközben a testőrei határozottan odébbtessékelték az Echo TV stábját.

Az elnöki gorillák azt sem nézték jó szemmel, hogy a PestiSrácok.hu fotókat készít a politikusról. Juncker mindössze egy gyors kézfogást ejtett meg lehetséges utódjával, a bajor Manfred Weberrel, majd eltűnt az újságírók szemei elől.

Rossz nyelvek szerint a VIP-kantin felé vette az irányt, de ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudjuk…

Fotó: PestiSrácok.hu


Like it? Share with your friends!

Kérjük oszd meg a cikket

Mivel a Facebook korlátozza a hírek automatikus megjelenítését, ezért arra kérünk, hogy oszd meg személyesen a cikket, ezzel jelentős mértékben segítve az oldalt hatékonyságát. Köszönjük