Testet elhagyó lelket rögzítettek egy kórház biztonsági kameráján? Itt a végső bizonyíték arra, hogy van túlvilág?

testet elhagyo lelket rögzitettek egy korhaz biztonsagi kamerajan itt a vegső bizonyitek arra hogy van tulvilag

Létezhet ilyen?! Valami szemmel láthatóan elhagyja egy haldokló ember testét. Lencsevégre kapott emberi lélek, vagy valamiféle energiamező távozik a felvételen? Vajon mi történhetett pontosan a lenti videón látható emberrel?

Végleg tovaszállt a tudata egy másik éteri dimenzióba? Létezhet az a bizonyos “odaát”, amiről oly sokan fantáziálnak a halál utáni élettel kapcsolatban?

Egy sokkoló videó lehet ennek az egésznek a bizonyítéka, amit egy kórházban vettek fel, pontosabban rögzített a biztonsági kamera.

A felvételen az látható, amint az egyik haldokló, vagy már eleve egy ideje halottnak nyilvánított személy testéből valami “kiáramlik”. A felvételt sokan nézték meg, köztük még paranormális szakemberek, kutatók is.

Az esetet az információk szerint egy Kínában található egészségügyi intézményben rögzítették. Senki sem tudott semmi biztosat kijelenteni a látottakkal kapcsolatban.

Vannak, akik szerint az egész hamisítvány, mások viszont – az érintettek – azt állítják, hogy megvannak az eredeti felvételek a biztonsági kameráról, és a felvétel egészen biztosan nem manipulált.

Ha így van, akkor el kell gondolkodnunk arról, hogy minek is voltunk tanúi… A lélek áramlásának a testből? A halál konkrét pillanatának? Annak, hogy a tudat egy másik dimenzióba távozott?

Ez sokkal inkább hit kérdése, mint eddig bármikor, de a túlvilág létezésében egyre többen hisznek még a materialista nézeteket valló kutatók közül is….

 

Originally posted 2018-11-20 19:49:38. Republished by Blog Post Promoter